Menu
 

Tiedotustoiminta

Tutustu Sana Jerusalemista -lehteen ja radio-ohjelmaan


Suomen osastona julkaisemme Sana Jerusalemista -lehteä ja toimitamme samannimistä radio-ohjelmaa, sekä järjestämme puhujakiertueita ja tilaisuuksia eri puolilla Suomea.

ICEJ:n julkaisu, Sana Jerusalemista -lehti, ilmestyy usealla eri kielellä. ICEJ:n englanninkielisiltä sivuilta voit tilata englanninkielisen uutispalvelun, josta saat sähköpostiisi pari kertaa viikossa tietoa ajankohtaisista asioista, jotka vaikuttavat Israelin turvallisuuteen ja tulevaisuuteen. ICEJ julkaisee myös lausuntoja ja lehdistötiedotteita tärkeistä asioista sekä levittää puheäänitteitä ja videoita, joissa kerrotaan, miksi kristittyjen tulee tukea Jumalan suunnitelmia Israelin ja Jerusalemin suhteen.

ICEJ:n Suomen osasto julkaisee joka toinen kuukausi ilmestyvää Sana Jerusalemista -lehteä. Saat lehden ilmaiseksi täyttämällä liittymislomakkeen. Lehdestä laaditaan myös lyhennellen ruotsinkielinen kooste, jonka voi halutessaan saada lehden mukana. Näkövammaisille lähetämme lehden äänikirjeenä. Kaikki tämä on ilmaista. Toimitamme myös kahdesti viikossa, tiistaisin 17.25-17.50 ja sunnuntaisin 17.25-17.50 kuultavaa Sana Jerusalemista -radio-ohjelmaa Radio Deissä. Järjestämiemme tilaisuuksien paikkakunnat ja ajankohdat näkyvät verkkosivuillamme sekä lehdessämme.

Viitenumero 9800 01006