Menu
 

Auta metsäpaloista kärsiviä israelilaisia

     2016 | uutiset
Israelissa leviää tällä hetkellä laajat metsäpalot, jotka uhkaavat monia kaupunkeja ja kyliä maanlaajuisesti. Tilanne on tällä hetkellä kaikista akuutein Haifassa. Siellä riehuu monia suuria tulipaloja, jotka ovat todennäköisesti sytytetyt tahallisesti, ja ne leviävät nopeasti kaupungin asutusalueille.

ICEJ:n tukema holokaustivanhusten Haifa-koti sijaitsee Haifassa ja teemme yhteistyötä paikallisen hyväntekeväisyysjärjestön ja ystävämme Shimon Sabagin kanssa. Hän johtaa parhaillaan yhteistä hanketta, jolla autetaan tulipalojen uhreja ympäri Haifan kaupunkia. Eilen iltapäivällä Haifan pormestari pyysi Shimonia ottamaan sellaisten kaupungin vanhusten evakuoinnin ja auttamisen vastuulleen, jotka pitää siirtää ja majoittaa muualle. Israelin media on raportoinut, että eräs suuri vanhainkoti on jo saanut evakuointimääräyksen ja myös monia muita vanhuksia täytyy siirtää turvaan lähipäivien aikana.

Haifa-kodin tilat avataan tulevana viikonloppuna hätämajoitussuojaksi kaupungin tarpeessa oleville vanhuksille. Shimonilla on useita ruoka-apu paikkoja ja kodittomien yömajoja ympäri kaupunkia, joita tullaan käyttämään evakuoitujen vanhusten majoittamiseen ja ruokkimiseen. Tätä varten täytyy järjestää kuljetuksia, ruokaa, vaatteita, sänkyjä ja monia muita tarvikkeita.

Meillä kristityillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus antaa Israelille apua reaaliajassa! Auta meitä auttamaan Haifan vanhuksia, jotka ovat joutuneet tulipalojen armoille. Sinun lahjoituksesi on äärimmäisen tärkeä!

Viite: 980 001323
Tilinumero: FI29 5092 0920 2944 34


Kiitos lahjoituksestasi!

Jürgen Bühler
ICEJ:n kansainvälinen toiminnanjohtaja