Menu
 

Exodus- ja alijatyö

Auta Ukrainan juutalaisiaTule mukaan auttamaan Ukrainan juutalaisten paluumuuttoa humanitäärisen hädän keskellä!
Juutalaistoimisto yhdessä ICEJ:n kanssa tekee kaikkensa Ukrainan juutalaisten evakuoimiseksi. Arvioiden mukaan noin 200 000 juutalaista ja heidän perheenjäsentään on avun tarpeessa.

Ensimmäisiä Ukrainan juutalaisia siirtyi lauantaina 26.2.2022 hätämajoitukseen Puolassa, josta heidät lennätetään Israeliin. Kiitos, kun autat heitä ja tuhansia muita tässä vaikeassa tilanteessa.

Ukrainan exoduksen viitenumero: 9800 03062
Pankkiyhteystiedot

Verkkosivujen kautta lahjoittaessa valitse alija-/exodustyö: www.icej.fi/lahjoita


Autamme juutalaisia palaamaan kotiinJumala lupasi, että Hän tuo juutalaiset takaisin esi-isiensä maahan Israeliin. ICEJ kutsuu sinut olemaan osa tätä ihmettä ja profetian täyttymystä. ICEJ on auttanut yli 150 000 juutalaista palaamaan kotiin ja olemme auttaneet useita myös aloittamaan uuden elämän Israelissa. Vuosien aikana tuhansia juutalaisia on autettu Israeliin - monia jopa Siperian perukoilta asti.

Lentolippujen sponsoroimisen lisäksi ICEJ kulkee juutalaisten rinnalla sekä muuttoa ennen että sen jälkeen. Alijaan valmistaudutaan tarjoamalla alijaleirejä, seminaareja ja heprean kursseja sekä avustamalla matkustusasiakirjoissa ja muissa valmisteluissa. Israeliin saavuttaessa ICEJ auttaa uuteen kotimaahan sopeutumisessa sekä erilaisissa välittömissä kuluissa, joita esimerkiksi koronakaranteeni aiheuttaa.

Autamme Suomen osastona erityisesti entisen Neuvostoliiton alueelta muuttavia juutalaisia heidän matkallaan Israeliin. ICEJ:n Suomen osasto tekee exodustyötä lisäksi muun muassa Pietarin alueella, Valko-Venäjällä, Baltian maissa ja Uzbekistanissa. Suomen ICEJ hoitaa kauttakulkijoiden majoituksia, kuljetuksia ja lentoja.

Voit olla mukana exodus- ja alijatyössä lahjoittamalla:

Exodus-/alijatyön viitenumero: 9800 03004
PankkiyhteystiedotSponsoroi Etiopian juutalaisen muutto IsraeliinIsraelin valtio on päättänyt tuoda Israeliin viimeiset 9 000 Etiopian juutalaista. Olemme erityisen ilahtuneita, että kristillinen suurlähetystö saa olla mukana tässä operaatiossa.

ICEJ:n alijatyön vuoden 2022 haasteena on 3 000 Etiopian juutalaisen lennättäminen Israeliin maan pahenevan sisällissodan keskeltä. Israelin hallitus teki joulukuun 2021 alussa päätöksen Etiopian juutalaisten pikaisesta evakuoinnista Israeliin. 

ICEJ on sitoutunut
 osallistumaan evakuointilentoihin sponsoroimalla vähintään 200 Etiopian juutalaisen lennot. ICEJ:n tuki kattaa lento- ja matkustuskulut, minkä lisäksi ICEJ avustaa maahanmuuttajien sopeuttamisessa israelilaiseen elämään ja yhteiskuntaan. He saapuvat hätäapulennoilla sodan runtemelasta Etiopiasta.

Tämä alijatehtävä ei siis ole pelkästään historiallinen ja profetaalinen, vaan se on myös humanitaarinen. Yhden Etiopian juutalaisen muuton kustannukset ovat noin 800 euroa.

Voit avustaa erityisesti Etiopian juutalaisten paluumuuttoa lahjoittamalla:

Etiopian alijan viitenumero: 750 703107
Pankkiyhteystiedot