Menu
 

ICEJ Suomen osaston hallitus


John Remes, puheenjohtaja

John Remes on ollut mukana ICEJ:n työssä vuodesta 2004, jolloin hän tuli mukaan myös hallitustyöskentelyyn. Remes on toiminut seurakuntapastorina, mikä on johtanut hänet eri seurakuntiin Suomessa sekä siirtolaistyöhön Ruotsissa ja Kanadassa. Hän on kokenut mielenkiintoisena toimia puheenjohtajana Israel-ystävyystoimikunnassa, jossa eri Israel-järjestöt vaikuttavat yhdessä Israelin puolesta. Exodustyötä hän on tehnyt siitä lähtien, kun hän tuli ICEJ:n työhön mukaan. Remes on naimisissa ja hänellä on kaksi poikaa, jonka johdosta hän on viiden lapsen isoisä.


Johannes Waljus, varapuheenjohtaja

Johannes Waljus on Tukholmassa lapsuutensa viettänyt, tätä nykyä Pohjanmaalla asuva luokanopettaja. Kasvatustieteen maisterin sekä liiketalouden tradenomin (AMK) paperit löytyvät repusta, mutta sisimmässään tärkeimpänä hän kokee seurakunnan palvelemisen mm. musiikin ja julistuksen kautta. Johannes on palvellut vuosina 2018 ja 2019 ICEJ:n lehtimajanjuhlilla suomalaisten tulkkina, ja hänen halunaan on nähdä, että Israel-asia on tasapainoinen ja keskeinen osa seurakunnan opetuksessa - ei ainoastaan siitä innostuneen porukan harrastus. 


Håkan Häggblom

Håkan Häggblom on kotoisin Kokkolasta. Hän on naimisissa oleva isä, isoisä sekä yrittäjä. Häggblom tutustui ICEJ:n toimintaan vuonna 2004 ensimmäisellä lehtimajanjuhlamatkallaan ja on sen jälkeen ollut useasti näillä juhlilla; kolmena vuonna juhlien hallintojohtajana ollessaan työsuhteessa ICEJ:n päätoimistoon Jerusalemissa. Häggblom toimii ICEJ:n Pohjanmaan yhdyshenkilönä ollen mukana exodustyössä. Hän järjestää myös sekä suomen- että ruotsinkielisiä Israel-tilaisuuksia ja -matkoja.


Linda Laukkonen

Linda Laukkonen on ylistyksenjohtaja ja ammatiltaan sosionomi (AMK). On palvellut vuodesta 2006 Lehtimajanjuhlilla Jerusalemissa ylistystiimissä ja vuodesta 2016 Suomen ICEJ:n musiikkikoordinaattorina. 


Pekka Vaismaa

Pekka Vaismaa toimii Radio Deissä myyntipäällikkönä ja nauttii työstään yhteiskristillisessä mediaympäristössä. Rakkaus Israeliin ja juutalaiseen kansaan syttyi jo lapsuuskohdissa Ilmajoella, jossa vieraili ystäviä kertoen käynnistään ihmeellisessä Pyhässä maassa. Seuraava iso sykäys Israel-työsarkaan oli osallistuminen vuoden 2006 lehtimajanjuhliin, jossa Vaismaa sai vahvan sisäisen kutsun lähteä vetämään lehtimajanjuhlamatkoja Radio Dein kuuntelijoille yhdessä ICEJ:n kanssa.