Menu
 

Kari O. Niemi

Toiminnanjohtaja


Kari O. Niemi, kasvatustieteiden maisteri, on ollut ICEJ:n vaikutuspiirissä jo usean vuoden ajan ja toiminut ICEJ:n Suomen osaston toiminnanjohtajana 1.8.2013 alkaen.

Hallinnollisten vastuiden ohella Kari O. Niemi vierailee puhujana ICEJ:n ja seurakuntien yhteisissä tilaisuuksissa sekä mentoroi ICEJ:n osastoja Euroopassa. Hän haluaisi nähdä kokonaisten kansakuntien siunaavan Israelia.

Kari O. Niemi on Sana Jerusalemista -lehden päätoimittaja ja vastaa myös ICEJ:n Suomen osaston radio-ohjelmista Radio Deissä ja Radio Patmoksessa.

Lähetä sähköposti
+358 50 501 0007

Nina Aronen

Toimittaja


Nina Aronen on työskennellyt ICEJ:n Suomen osaston toimittajana elokuun 2016 alusta. Hän toimittaa maanantaisin Radio Deillä kuultavaa Sana Jerusalemista -ohjelmaa, joka toinen perjantai Radio Patmoksella kuultavaa Ajankohtainen Israel -lähetystä, sekä kirjoittaa Sana Jerusalemista -lehteen.

Toimittajana Nina Aronen haluaa olla tuomassa totuudenmukaista tietoa Israelia koskevissa kysymyksissä. Hän on myös asunut ja opiskellut Israelissa.

”Jos unohdan sinut, Jerusalem, unohda sinä minun oikea käteni. Tarttukoon kieleni kitalakeeni, ellen sinua muista, ellen pidä Jerusalemia ylimpänä ilonani.”


Lähetä sähköposti
+358 50 599 2003

Sarita Hokkanen

Tapahtumakoordinaattori


Sarita on toiminut ICEJ:n Suomen osaston tapahtumakoordinaattorina ja johdon assistenttina elokuusta 2013 alkaen. Sarita vastaa yhdessä miehensä Benjaminin kanssa ICEJ:n Suomen Arise-työstä, mikä haluaa rohkaista nuoria elämään täysillä Jumalalle ja opettaa heille Israelin merkityksestä. Sarita on asunut Ruotsissa useamman vuoden ajan opiskellessan ensin raamattukoulussa ja sen jälkeen kaupallista alaa yliopistossa.

Israel on ollut lähelllä Saritan sydäntä jo monta vuotta. Sarita haluaa erityisesti nähdä, että nuoret oppivat ymmärtämään ja siunaamaan Israelia. Sarita on ollut vapaaehtoisena Raamattukodissa Israelissa yhden kesän ajan.
 
Voit ottaa yhteyttä Saritaan halutessasi puhujavieraaksi seurakuntaasi Kari O. Niemen, Tuija Valtasen, Jani Salokankaan tai jonkun ulkomaalaisista puhujavieraistamme.

Lähetä sähköposti
+358 40 724 7422

Tanja Lehto

ToimistoassistenttiTanja aloitti ICEJ:n toimistoassistenttina syyskuussa 2017. Aikaisemminkin ICEJ:n Suomen osaston palveluksessa työskennellyt Tanja Lehto on pirkanmaalainen kolmen lapsen äiti. Tanjan toimenkuvaan kuuluu olla puhelimitse yhteydessä ICEJ:n Suomen osaston ystäviin sekä jäseniin. Lämminhenkisen puhelinkeskustelun aikana keskustellaan mm. ICEJ:n Suomen osaston tarjoamista jäseneduista. 

Tanja on opiskellut Lapissa matkailualan merkonomiksi ja työskennellyt myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Tanjalla on aina ollut kiinnostus kansainvälisyyteen ja matkailuun. Viime vuosina Israel ja erityisesti juutalaisten paluu omaan maahansa on tullut hänelle sydämen asiaksi. Tanjalle on tärkeää myös jumalallinen ennalleen asettaminen elämän jokaisella osa-alueella ja erityisesti se, että jokainen uskova löytäisi oman henkilökohtaisen kutsumuksensa.

Lähetä sähköposti
+358 50 434 8462

Helvi Mikkonen-Makolin

Toimistopäällikkö


Helvi on työskennellyt ICEJ:n toimistossa vuodesta 2001 lähtien. Välillä hän toimi Kylväjän työyhteydessä Israelissa parin vuoden ajan. Hänen tehtäviinsä kuuluvat talousasiat, henkilöstöasiat ym. toimistotehtävät. Helvi on toimiston vastuuhenkilö.

Helvi on asunut Israelissa yli kymmenen vuoden ajan ja toiminut mm. suomalaisturistien matkaoppaana. Hänen sydämellään on erityisesti druusit, joka on on yksi vähemmistökansa Israelissa.

Lähetä sähköposti
+358 40 035 7683

Jani Salokangas

Arise-johtajaRohkea kansainvälinen puhuja ja innostava ajattelija Jani on Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön (ICEJ) maailmanlaajuisen Arise-työn johtaja, jossa nuoret ympäri maailmaa varustetaan kohtamaan elämän haasteita ja seisomaan Jumalan sanan takana.

Jani Salokangas on syntynyt lähetysperheeseen Paysandussa, Uruguayssa, missä hän asui 12-vuotiaaksi asti. Jani ja hänen vaimonsa Laura ovat toteuttaneet kutsumustaan jo Australiassa, Tansaniassa ja Israelissa. Heidän kansainvälinen kutsu on johdattanut heidät mielenkiintoisiin tehtäviin ja koskettanut ihmisiä monissa eri maan osissa.

Vuonna 2011 Jani sai kutsun ICEJ:n toimistosta Jerusalemista saapua nuorten aikuisten maailmanlaajuisen Arise-työn johtajaksi. Jani ja Laura muuttivat kahden tyttärensä kanssa Jerusalemiin vuoden 2012 alussa. Jani on perheineen Suomi-jaksolla tällä hetkellä.


Lähetä sähköposti
+358 45 642 3533
+972 52 437 0055

Annika

Viestintäkoordinaattori

Annika aloitti ICEJ Suomen osaston toimistoassistenttina heinäkuussa 2014. Aikaisemmin Annika työskenteli Fida Internationalin palveluksessa ja hoiti siellä humanitaariseen apuun ja kehitysyhteistyöhön liittyviä tehtäviä. 

Annika toimii ICEJ:n Suomen osaston viestintäkoordinaattorina. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat mm. käännöstöiden tekeminen sekä Sana Jerusalemista –lehden toimitussihteerin tehtävät.

Israel on ollut Annikan sydämellä siitä saakka, kun hän tuli uskoon yli kymmenen vuotta sitten. Annika haluaisi, että erityisesti nuoret aikuiset oppisivat ymmärtämään Israelin merkityksen Jumalan suunnitelmassa.

Lähetä sähköposti
+358 40 740 6166

Tuija Valtanen

JulistustyöntekijäEvankelista Tuija Valtanen Kajaanista on toiminut ICEJ:n Suomen osaston julistustyöntekijänä tammikuusta 2012 lähtien.

Tuija Valtanen on palvellut Paltamon ja Kajaanin helluntaiseurakuntia monissa eri tehtävissä mm. nuorisotyössä ja evankelistana. Hän kokee kutsumuksenaan julistaa evankeliumia ja innostaa ihmisiä Pyhän Hengen voimassa olemaan Herran käytössä omien armoitustensa mukaan.

Tuijan tilaisuuksien teemana on "Israel – Jumalan todistaja".

Tuijaan saat yhteyden toimistohenkilökuntamme kautta.

Tutustu Tuijan kiertueohjelmaan tästä.

Lähetä sähköposti