Menu
 

Tuija Valtanen

JulistustyöntekijäEvankelista Tuija Valtanen Kajaanista on toiminut ICEJ:n Suomen osaston julistustyöntekijänä tammikuusta 2012 lähtien.

Tuija Valtanen on palvellut Paltamon ja Kajaanin helluntaiseurakuntia monissa eri tehtävissä mm. nuorisotyössä ja evankelistana. Hän kokee kutsumuksenaan julistaa evankeliumia ja innostaa ihmisiä Pyhän Hengen voimassa olemaan Herran käytössä omien armoitustensa mukaan.

Tuijan tilaisuuksien teemana on "Israel – Jumalan todistaja".

Tuijaan saat yhteyden toimistohenkilökuntamme kautta.

Tutustu Tuijan kiertueohjelmaan tästä.

Nina Aronen

Toimittaja


Nina Aronen on työskennellyt ICEJ:n Suomen osaston toimittajana elokuun 2016 alusta. Hän toimittaa maanantaisin Radio Deillä kuultavaa Sana Jerusalemista -ohjelmaa, joka toinen perjantai Radio Patmoksella kuultavaa Ajankohtainen Israel -lähetystä, sekä kirjoittaa Sana Jerusalemista -lehteen.

Toimittajana Nina Aronen haluaa olla tuomassa totuudenmukaista tietoa Israelia koskevissa kysymyksissä. Hän on myös asunut ja opiskellut Israelissa.

”Jos unohdan sinut, Jerusalem, unohda sinä minun oikea käteni. Tarttukoon kieleni kitalakeeni, ellen sinua muista, ellen pidä Jerusalemia ylimpänä ilonani.”

Helvi Mikkonen-Makolin

Toimistopäällikkö, lisensoitu opas Israelissa


Helvi on työskennellyt ICEJ:n toimistossa vuodesta 2001 lähtien. Välillä hän toimi Kylväjän työyhteydessä Israelissa parin vuoden ajan. Hänen tehtäviinsä kuuluvat talousasiat, henkilöstöasiat ym. toimistotehtävät. Helvi on toimiston vastuuhenkilö.

Helvi on asunut Israelissa yli kymmenen vuoden ajan ja toiminut mm. suomalaisturistien matkaoppaana. Hänen sydämellään on erityisesti druusit, joka on on yksi vähemmistökansa Israelissa.

puhelin: +358 400 357 683
sähköposti: helvi.mikkonen(at)icej.fi

Sarita

Tapahtumakoordinaattori, johdon assistentti


Sarita on työskennellyt ICEJ:n Suomen osastossa vuodesta 2013 alkaen. Hän vastaa seurakuntavierailujen ja tapahtumien järjestämisestä ja koordinoimisesta. Sarita toimii myös johdon assistenttina ja vastaa miehensä kanssa ICEJ:n Arise-nuorisotyöstä Suomessa. 

Annika

Viestintäkoordinaattori

Annika aloitti ICEJ Suomen osaston toimistoassistenttina heinäkuussa 2014. Hän toimii ICEJ:n Suomen osaston viestintäkoordinaattorina. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat mm. käännöstöiden tekeminen sekä Sana Jerusalemista –lehden toimitussihteerin tehtävät.


Tanja

Toimistoassistentti


Tanja aloitti ICEJ:n toimistoassistenttina syyskuussa 2017. Aikaisemminkin ICEJ:n Suomen osaston palveluksessa työskennellyt Tanja on pirkanmaalainen kolmen lapsen äiti. Tanjan toimenkuvaan kuuluu olla puhelimitse yhteydessä ICEJ:n Suomen osaston ystäviin sekä jäseniin. Lämminhenkisen puhelinkeskustelun aikana keskustellaan mm. ICEJ:n Suomen osaston tarjoamista jäseneduista. 

Tanja on opiskellut Lapissa matkailualan merkonomiksi ja työskennellyt myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Tanjalla on aina ollut kiinnostus kansainvälisyyteen ja matkailuun. Viime vuosina Israel ja erityisesti juutalaisten paluu omaan maahansa on tullut hänelle sydämen asiaksi. Tanjalle on tärkeää myös jumalallinen ennalleen asettaminen elämän jokaisella osa-alueella ja erityisesti se, että jokainen uskova löytäisi oman henkilökohtaisen kutsumuksensa.