Menu
 

Jani Salokangas, toiminnanjohtaja

Uruguayssa lähetyslapsena lapsuutensa viettänyt, media-alan ja BBA-tutkinnon omaava Jani Salokangas kutsuttiin ICEJ:n toiminnanjohtajaksi 1.2.2019 alkaen. Janin ja hänen vaimonsa kutsu on vienyt heidät muun muassa opiskelemaan Australiaan sekä Fidan palvelukseen Tansaniaan. Näiden vuosien aikana Jumala alkoi puhua heille Israelista ja Salokankaat pohtivat, asuisivatko peräti jonain päivänä kyseisessä maassa. Tätä kaukaista ajatusta alkoivat valaisemaan ja selventämään Raamatun sanat Israelin kansaa kohtaan. Kaikki konkretisoitui, kun Jani kutsuttiin palvelemaan ICEJ:n päätoimistoon Jerusalemiin.

Janilla on syvällinen tuntemus ICEJ:n työstä. Hän toimi vuodesta 2012 alkaen ICEJ:n kansainvälisenä nuorten työn Arise-johtajana ja myöhemmin myös markkinointijohtajana. Hän on ollut rakentamassa ICEJ:n kansainvälistä työtä yli 25 eri maassa. Jani asuu Jyväskylässä vaimonsa ja viiden tyttärensä kanssa.

”Hän muistaa aina liittonsa, tuhansille sukupolville antamansa lupauksen” (Ps. 105:8).

jani.salokangas(at)icej.fi

Tuija Valtanen, julistustyöntekijä
Tuija Valtanen on toiminut ICEJ:n Suomen osaston evankelistana vuodesta 2013 alkaen. Hän on palvellut Paltamon ja Kajaanin helluntaiseurakuntia monissa eri tehtävissä muun muassa nuorisotyössä ja evankelistana vuosien ajan tultuaan uskoon 1989. Hän kokee kutsumuksekseen julistaa evankeliumia ja innostaa ihmisiä Pyhän Hengen voimassa olemaan Herran käytössä omien armoitustensa mukaan.

- Ensimmäisen kerran kävin Israelissa vuonna 2001. Israel-rakkaus syntyi minulle pikkuhiljaa, mutta se syttyi palavaksi lehtimajanjuhlamatkalla Jerusalemissa vuonna 2006, kertoo Tuija.

- Monien lyhyempien Israelin matkojeni lisäksi minulla on ollut mahdollisuus palvella yhden pidemmän jakson vapaaehtoisena Katzrinin kaupungissa Golanin ylängöllä. Aiemmin olen toiminut puolitoista vuotta Fida Lähetysjärjestön Israel-rukouskampanjan kenttätyöntekijänä, jolloin kiersin Kainuun, Lapin ja Pohjois-Karjalan helluntaiseurakunnissa välittämässä esirukousnäkyä Israelin puolesta.

Tuija haluaa edelleen olla rohkaisemassa kristittyjä rukoilemaan Israelin puolesta. Hänen sydämellään on juutalaisten, erityisesti Venäjän juutalaisten, kotiinpaluu Israeliin, ihmisten haastaminen mukaan Israelin matkoillemme sekä myös kaikkein köyhimpien auttaminen Israelissa. Tuija kertoo mielellään tilaisuuksissa siitä, kuinka seurakunnat voivat seistä Israelin rinnalla rukouksin, taloudellisesti ja käytännön töin.

Tuija on naimisissa ja hänellä on kaksi aikuista lasta ja seitsemän lastenlasta.

Tuijaan saat yhteyden toimistohenkilökuntamme kautta.

Tutustu Tuijan kiertueohjelmaan tästä.
Susanna Kokkonen, ICEJ:n Pohjoismaiden osastojen holokaustin ja antisemitismin asiantuntija

Tohtori Susanna Kokkonen on toiminut pitkään läheisessä työyhteydessä ICEJ:n kanssa. Hän on toiminut ICEJ:n pohjoismaisena holokaustin ja antisemitismin asiantuntijana vuoden 2022 alusta lähtien. Susannalla on syvä asiantuntemus aiheesta ja sen juurisyistä. Hän työstää uusia koulutusmateriaaleja ja kurssikokonaisuuksia aihepiirin ympäriltä.

Susanna toimi yli kymmenen vuotta Yad Vashemin kristittyjen ystävien johtajana Israelissa. Hän opasti kristittyjä vierailijoita Yad Vashemissa sekä vastasi kristillisen johtajuusseminaarin järjestelyistä. Ennen Yad Vashemia Susanna työskenteli Euroopan parlamentissa Brysselissä sekä Suomen suurlähetystössä Tel Avivissa. Hän suoritti holokaustiopintoihin kuuluvan tohtorintutkintonsa Jerusalemin Heprealaisessa yliopistossa vuonna 2004. Hänen väitöskirjansa aihe koski juutalaispakolaisia sodanjälkeisessä Italiassa 1945–1951.

susanna.kokkonen(at)icej.fi

Erja Nurmi, taloushallinnon vastaava
Erja on työskennellyt ICEJ:n toimistossa vuoden 2020 alusta lähtien.
 Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa talous- ja jäsenasiat.
Israel on ollut Erjan sydämellä jo pienestä pitäen. 
Sarita Hokkanen, tapahtumakoordinaattori ja johdon assistentti
Sarita on työskennellyt ICEJ:n Suomen osastossa vuodesta 2013 alkaen. Hän vastaa seurakuntavierailujen ja tapahtumien järjestämisestä sekä koordinoimisesta. Sarita toimii myös johdon assistenttina ja työskentelee markkinoinnin parissa.
Susanna Rajala, viestintäkoordinaattori

Susanna aloitti ICEJ:n Suomen osaston ma. viestintäkoordinaattorina marraskuussa 2021. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat muun muassa Sana Jerusalemista -lehden toimitussihteerin tehtävät, sähköisten uutiskirjeiden ja käännöstöiden tekeminen sekä muiden viestinnällisten tehtävien hoitaminen.

Susanna toimii viestintäkoordinaattori Annika Ibrahimin vanhempainvapaan sijaisena.