Menu
 

ICEJ osallistui Jerusalemin rukousaamiaiselle

     13.6.2019 | uutiset

Kristillisen suurlähetystön (ICEJ) johtajat osallistuivat viime viikolla pidettyyn Jerusalemin rukousaamiaiseen. Rukousaamiaisen on pannut alulle ja sen johtajana toimii Knessetin jäsen Robert Ilatov ja häntä avustaa Yhdysvaltain kongressiedustaja Michelle Bachman.  Jerusalemin rukousaamiainen tuo joka vuosi hallitusten johtajia ja kristillisiä johtajia ympäri maailmaa yhteen, kun he kokoontuvat Israelin pääkaupunkiin rukoilemaan rauhaa Jerusalemille.

Tämän vuoden aamiainen oli todellakin ”kansakuntien kokoontuminen”, sanoi ICEJ:n presidentti Jürgen Bühler. ”Yli 800 osallistujaa 60 eri maasta todistaa sen, että aamiaistapaaminen kasvaa nopeasti, ja se tarkoittaa sitä, että Herran käsi on tämän tapahtuman yllä. Albert Veksler on osoittanut voimakasta johtajuutta aamiaisen toteuttamisessa sen perustamisesta lähtien, ja hän ja hänen tiiminsä tekivät ilmiömäistä työtä jälleen tänä vuonna.”

ICEJ:n operatiivinen johtaja Barry Denison sanoi: ”Vuoden 2019 rukousaamiainen oli todellinen menestys. Suuri osallistujamäärä rohkaisi israelilaisia erityisesti tämän vuoden vaikeiden alkujen takia. Pyhän Hengen voimakas voitelu lepäsi paikallaolleiden rukoilijoiden yllä. Kaikki tunsivat Hänen läsnäolonsa, myös paikalla olleet israelilaiset.”