Menu
 

Israel välittää palestiinalaisista enemmän kuin heidän omat johtajansa

     2016 | uutiset
Tässä suomennos videolla olevasta Benjamin Netanjahun englanninkielisestä puheesta.

”Sanon nyt jotakin sellaista, mitä jotkut teistä eivät ehkä usko, mutta aion sanoa sen kuitenkin, sillä se on totta. Minä, Israelin pääministeri, välitän palestiinalaisista enemmän kuin heidän omat johtajansa.

Kuulostaa uskomattomalta, eikö? Mutta ota huomioon seuraava: muutama päivä sitten koko maailman tietoisuuteen tuli, että terroristijärjestö Hamas, joka hallitsee Gazaa, varasti miljoonia dollareita humanitaarisen avun järjestöiltä, kuten esimerkiksi World Visionilta ja YK:lta.

Viattomilta ja köyhtyneiltä palestiinalaisilta evättiin elintärkeät, ympäri maailmaa tulevat avustukset. Hamas käyttää varastetut rahat sotakoneiston rakentamiseen, murhatakseen juutalaisia. Haluan, että ajattelet sitä. Anna sen upota sisimpääsi. Hamas ryösti äärimmäisen tärkeitä avustuksia palestiinalaisilta lapsilta, jotta he voisivat tappaa meidän lapsiamme.

Niinpä kysyn sinulta, kuka välittää palestiinalaisista enemmän? Onko se Israel, joka auttaa humanitaarisen avun perillepääsyssä Gazaan joka päivä vai Hamas, joka ryöstää palestiinalaislapsilta? Onko se Israel, joka hoitaa haavoittuneita Gazan palestiinalaisia omissa sairaaloissaan vai Hamas, joka estää loukkaantuneita palestiinalaisia saamasta apua?
Kuvittele, mikä tilanne meillä kaikilla olisi, jos palestiinalaiset johtajat välittäisivät omiensa auttamisesta yhtä paljon kuin he haluavat tuhota meidän kansaamme. Palestiinalaiset ansaitsevat parempaa.

Tänä päivänä ilmaisen syvimmän sympatiani viattomia palestiinalaisia kohtaan ja niitä kohtaan, jotka ovat avokätisesti lahjoittaneet rahaa heidän auttamiseensa.

Hamasin kyynisyys ja raakuus satuttaa meitä kaikkia. Se turmelee rauhan.”