Menu
 

Jerusalem-marssilla ennätysmäärä ihmisiä

     11.10.2018 | uutiset

Noin 7 000 kristittyä yli sadasta eri maasta osallistui yhdessä tuhansien paikallisten kanssa lehtimajanjuhlien aikaan Jerusalem-marssille, joka oli täynnä väriä, musiikkia ja erilaisia lippuja. Tämä Jerusalemin kaupungin järjestämä marssi on yksi ICEJ:n kristillisen lehtimajanjuhlan kohokohdista.

Delegaatioita oli saapunut muun muassa Yhdysvalloista, Filippiineiltä, Pohjoismaista, Isosta-Britanniasta ja Etelä-Afrikasta. Suurimmat delegaatiot koostuivat 900 brasilialaisesta ja 500 norsunluurannikkolaisesta.

”Lehtimajanjuhlan eli sukkotin aikaan juutalaisten tulee kokoontua Jerusalemiin, ei ainoastaan muistelemaan aikaa, jolloin Jumala huolehti heistä erämaassa, vaan myös katsomaan tulevaisuuteen ja siihen luvattuun messiaaniseen aikaan, jolloin kaikki kansakunnat saapuvat Jerusalemiin ylistämään Herraa”, sanottiin ICEJ:n lausunnossa.

Marssille osallistunut yhdysvaltalainen pastori Eliana Cabral oli saapunut Israeliin kuudennetta kertaa. Hän sanoi, että hän tukee juutalaista valtiota, koska Raamattu kehottaa rakastamaan Israelin kansaa.

Lähde: The Jerusalem Post 27.9.2018