Menu
 

Jesaja 62 -rukouskampanja


"Sinun muureillesi, Jerusalem, minä olen asettanut vartijoita. Hetkeksikään he eivät saa herpaantua,eivät päivällä eivätkä yöllä.--Te, jotka huudatte Herraa, älkää suoko itsellenne lepoa! Älkää suoko lepoa hänelle, ennen kuin hän rakentaa ennalleen Jerusalemin ja tekee siitä ylistyksen aiheen koko maailmalle (Jes. 62:6-7)!"

Kutsumme sinut liittymään maailmanlaajuiseen rukousliikkeeseen käyttämällä kuukausittaisia rukousaiheitamme, missä ikinä rukoiletkin. Jos mahdollista, rukoile kanssamme jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona, kun esirukoilijat ympäri maailman liittyvät yhteiseen rukoukseen tuon päivän ajaksi. Lokakuu 2019


Rakas rukousystävä!

Lokakuu on hyvin jännittävä ja kiireinen kuukausi Israelissa, koska silloin vietetään monia raamatullisia juhlia. Ensimmäisenä vietetään Rosh HaShanaa (pasuunoiden juhla), joka juhlistaa uuden vuoden alkamista juutalaisen kalenterin mukaan. Uskonnollisille juutalaisille tämä tarkoittaa sitä, että heillä alkaa kymmenen päivää kestävä katumusjakso, joka päättyy paastoon Jom Kippurina (suuri sovituspäivä). Vain muutamaa päivää myöhemmin he aloittavat suuren juhlinnan, kun lehtimajanjuhla alkaa ja he muistelevat Jumalan huolenpitoa erämaassa. (3. Moos. 23:23−44)

Olemme täällä Jerusalemin toimistossa hyvin kiireisiä järjestäessämme vuosittaista lehtimajanjuhlaamme. Odotamme yli viittä tuhatta kristittyä 90 eri maasta saapuvan Jerusalemiin jälleen kerran, ylistämään Herraa tämän juhlan aikana, aivan kuten profeetta Sakarja ennusti (Sak. 14:16). ICEJ tarvitsee sinun rukouksiasi, koska haluamme, että Jumalan läsnäolo ja kunnia tulisivat näkyvällä tavalla esiin ja kaikkien valmistelujen yllä lepäisi siunaus.

Samanaikaisesti kaikki israelilaiset odottavat, miten poliittinen tilanne toisten vaalien jälkeen ratkeaa. Kuka johtaa seuraavaa hallitusta? Tuleeko siitä yhtenäinen hallitus? Osaako uusi hallitus toimia niiden turvallisuusuhkien ja taloudellisten haasteiden keskellä, joita maa kohtaa? Tämän lisäksi Israelin täytyy pitää silmällä, mitä Lähi-idän alueella tapahtuu erityisesti nyt, kun Iran hyökkäsi Saudi-Arabian öljykentille.

Olemme monin tavoin uusien alkujen kynnyksellä, koska juutalainen uusi vuosi vaihtui juuri ja Israeliin valitaan mahdollisesti uusi hallitus. ICEJ:n lehtimajanjuhlien teema on “uuden alku”. Kaikkien näiden asioiden keskellä on hyvä muistaa, että Jumala on alku ja loppu. “Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu” (Ilm. 22:13).

Tämän vuoksi meidän pitäisi tässä kuussa rukoilla rohkeasti, itsevarmasti ja nöyrästi Israelin puolesta, tietäen sen, että Jumala pitää kaiken koossa.  “Ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa” (Kol. 1:17).

Jos olet tulossa Jerusalemiin lehtimajanjuhlillemme, kutsumme sinut rukoilemaan kanssamme Pais Arenan lehtimajaan, jossa rukoilemme Israelin ja kansakuntien puolesta. Jos et pääse tulemaan juhlille, rukoilethan silti puolestamme!

Rukoillaan yhdessä!

Rauhaa Jerusalemista, 

David van der Walt 
ICEJ:n talousjohtaja Seuraavan maailmanlaajuisen Jesaja 62 -rukouskampanjan rukous- ja paastopäivä on keskiviikkona 2. lokakuuta. Liitythän joukkoomme! Voit tilata rukouskirjeen ja rukousaiheet sähköpostiisi tästä.Kiitos, että rukoilet kanssamme!