Menu
 

Jumalan valitut palaavat takaisin kotiin

     2016 | uutiset
Viimeisten 120 vuoden aikana yli 2,5 miljoonaa juutalaista on palannut Israeliin joka puolelta maailmaa, niin pohjoisesta, etelästä, idästä kuin lännestäkin. Se on kirjaimellinen täyttymys Jumalan antamasta lupauksesta (Jer. 16:14–15).

Vuodesta 1989 lähtien Jerusalemin kansainvälinen kristillinen suurlähetystö on auttanut yli 115 000 juutalaista palaamaan takaisin kotiin Israeliin sponsoroimalla 75 charter-lentoa. Näiden lisäksi ICEJ on avustanut useita muita ryhmiä ja yksilöitä muuttamaan Israeliin. ICEJ on ollut myös hyvin aktiivinen juutalaisten ”kalastamisessa”, kuljetuksissa ja muissa muuttoon liittyvissä tehtävissä useissa eri maissa.

Kommunismin kaatumisesta lähtien yli miljoona venäjänkielistä juutalaista on muuttanut Israeliin entisestä Neuvostoliitosta. Jerusalemin kansainvälinen kristillinen suurlähetystö on ollut vahvasti mukana tässä prosessissa yhteistyössä juutalaistoimiston kanssa.

”Katso, minä nostan käteni kansakuntien puoleen, kohotan lippuni kansoja kohti, niin he tuovat sinun poikasi sylissänsä ja kantavat sinun tyttäresi olkapäillään” (Jes. 49:22).