Menu
 

Juutalainen perhe pelastettiin kadulta

     14.12.2017 | uutiset

Tämä tarina sai alkunsa siitä, kun ICEJ:n Georgian osaston alijatiimi sai tietää Pashalin perheestä, johon kuuluu äiti Elvira, tytär Karina sekä hänen lapsensa Angela ja Christopher.

Perheellä on juutalaiset juuret ja siten oikeus palata Israeliin. He ajautuivat kuitenkin suuriin vaikeuksiin, kun he menettivät työpaikkansa, kotinsa ja rahansa. Tilanne paheni koko ajan ja lopulta heidän oli pakko asua kadulla. Sen seurauksena he kadottivat kaikki omat asiakirjansa, jotka todistivat heidän juutalaisen alkuperänsä. ICEJ:n työntekijät löysivät heidät kadulta kodittomina ilman ruokaa ja toivoa.

ICEJ ja Ministry to Israel (MTI) on vuokrannut heille asunnon, maksaa heidän laskunsa, ostaa ruokaa ja sen lisäksi heitä autetaan saamaan tarvittavat asiakirjat uudelleen. Asiakirjojen uudelleen hankkimisessa on ilmennyt kuitenkin paljon byrokraattisia haasteita, mutta toivon mukaan asia saadaan kuntoon ensi kesään mennessä.

Pyydämme teitä rukoilemaan Pashalin perheen puolesta. Rukoilemme tälle tarinalle onnellista loppua. Kristityillä on siinä hyvin merkittävä rooli.