Menu
 

ICEJ Suomen osaston
neuvoa-antava komitea


Fredrik Ekholm

Fredrik Ekholm sai erityisen kutsun Herralta 1990-luvun alkupuolella tehdä Israel-työtä ja samalla kerätä varoja exodukseen eri tilaisuuksissa yhteistyössä ICEJ:n kanssa. Hän on toiminut pitkään rakennusalan yrittäjänä ja vaikuttanut 25 vuoden ajan ICCC:n – Kansainvälisen Kauppakamarin johdossa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Yhdessä vaimonsa Kerstinin kanssa Ekholm perusti israelilaisten tuotteiden maahantuontia ja myyntiä toteuttavan Tabita Products Oy:n vuonna 1992. Hän on Beninin ja Israelin kunniakonsuli Suomessa ja hänellä on yhdessä vaimonsa kanssa 4 aikuista lasta ja 13 lastenlasta.


Martti Kallionpää

Martti Kallionpää on emeritus seurakunnan johtaja Seinäjoelta. Kallionpää tuli uskoon 52 vuotta sitten ja kokoaikaiseen Herran työhön hän lähti vuonna 1974. Kallionpää on palvelut Suomessa eri helluntaiseurakuntia, joista viimeiseksi Seinäjoen helluntaiseurakuntaa sen johtajana yli 25 vuoden ajan. ICEJ:n työssä hän on ollut mukana 1990-luvulta alkaen. ICEJ:n työ Israelin hyväksi on ollut lähellä hänen sydäntään ja hänen johtajakaudellaan myös Seinäjoen helluntaiseurakunta tuki ICEJ:n työtä monien vuosien ajan. Kallionpää haluaa koko sydämestään olla rakentamassa ja siunaamassa ICEJ:n työtä Suomessa, Israelissa ja maailmanlaajuisesti.


Juha Ketola

Juha Ketola on toiminut Jumalan valtakunnan työssä vuodesta 1985 lähtien palvellen paikallisen seurakunnan pastorina ja kiertävänä evankeliumin julistajana ja opettajana. Ketola on myös vaikuttanut yhteensä 11 vuoden ajan ICEJ:n palveluksessa sekä kotimaassamme että kansainvälisenä johtajana Jerusalemissa, Israelissa. Vuonna 1991 hän valmistui Lontoon Kensington Temple raamattukoulusta. Ketola on julistanut Jumalan sanaa yli 50 maassa ympäri maapalloa ja kaikilla sen mantereilla. Nykyään hän toimii Suomen ja Kanadan helluntaiseurakuntien valtuuttamana julistajana Suomessa ja ulkomailla. Hänellä on yhdessä Kati-vaimonsa kanssa kolme lasta ja neljä lastenlasta.