Menu
 

Lehtimajanjuhla Jerusalemissa

2.-8.10.2020

Lehtimajanjuhla toteutetaan tänä vuonna internetin välityksellä Israelista käsin. Teemana on Valmistakaa tie. Jos Israel päättää avata ovensa turismille, on päätoimistolla varauduttu tarjoamaan nopeimmille omatoimista pakettia, jolla olisi mahdollista osallistua juhlille. Infoamme paketista myöhemmin, mikäli se toteutuu. 

*****

Rakkaat ystävät,

Aiomme juhlia lehtimajanjuhlia Jerusalemissa koronasta huolimatta. Odotamme innolla tämän vuoden lehtimajanjuhlaa, joka on samalla ICEJ:n 40-vuotisjuhla. Haluamme tämän vuoden lehtimajanjuhlan olevan kaikkein innostavin lehtimajanjuhla tähän mennessä!

Voit liittyä kansainvälisten juhlijoiden joukkoon 2.-8.10.2020 internetin välityksellä. Lehtimajanjuhla on tänä vuonna seitsemänpäiväinen ylistystapahtuma ja Israelin suurin kristillinen tapahtuma muuntautuu maailman suurimmaksi sukkot-juhlaksi. On aivan kuin olisit kanssamme täällä Jerusalemissa.

Nauti paikallisten israelilaisten ja kansainvälisten puhujien inspiroivista opetuksista sekä koskettavista ylistyshetkistä israelilaisten ja ulkomaisten ylistyksenjohtajien ja artistien johdolla. Sähköinen lehtimajanjuhlapaketti tulee lisäksi sisältämään kaikkien aikojen laajimman kattauksen seminaareja liittyen Israeliin, Raamatun profetioihin, kristilliseen sionismiin, lehtimajanjuhlaan, arkeologiaan, nuoria aikuisia kiinnostaviin aiheisiin jne.

Tämän vuoden lehtimajanjuhla lähetetään Jerusalemin ja Israelin upeista kohteista. Viemme sinut:

· Qasr al-Yahud – Jeesuksen kastepaikka Jordan-joella
· Puutarhahauta – ehtoollistilaisuus kansainvälisen uskovien perheen kanssa
· Huldan portaat – toisen temppelin virallinen sisäänkäynti Jerusalemissa
· Daavidin torni – näkymä Jaffa-portille, josta pääsee Vanhaankaupunkiin
· Knesset, Yad Vashem, Daavidin kaupunki, ja monia muita tärkeitä paikkoja Israelissa

Kaikki tämä ja paljon muuta sisältyy seitsemän päivän nettipassiin.

Siunauksin Siionista,

Tri Jürgen Bühler
ICEJ:n presidentti