Menu
 

Lehtimajanjuhla Jerusalemissa

2.-8.10.2020

Lehtimajanjuhla toteutetaan tänä vuonna internetin välityksellä Israelista käsin. Teemana on Valmistakaa tie. Lähetämme nettipassin ostaneille linkin, minkä kautta pääsee katselemaan juhlia.

Lehtimajanjuhla on yksi esimerkki erityisistä juhla-ajoista, jotka on annettu meille Raamatussa. Kolmannen Mooseksen kirjan luku 23 kuvailee useita näitä juhlia ja nimittää niitä juhla-ajoiksi, pyhiksi kokouksiksi. Tällaista tiettyä ajankohtaa kuvaava sana on heprean kielellä moed ja se löytyy myös 2. Mooseksen kirjasta 29:42−43, missä se ei kuvaa niinkään hetkeä, vaan pikemminkin paikkaa: ilmestysmajan ovensuuta kutsutaan hepreaksi ohel moed. Tämä oli se paikka, jossa Mooses kohtasi Jumalan ja rukoili Häntä. Sana moed tarkoittaa siis kohtaamista, jonka Jumala on itse järjestänyt. Hän haluaa viettää aikaa omiensa kanssa, ja Hän on asettanut nämä ajat, jolloin Hän on valmis kohtaamaan meitä erityisellä tavalla.

*****

Rakkaat ystävät,

Aiomme juhlia lehtimajanjuhlia Jerusalemissa koronasta huolimatta. Odotamme innolla tämän vuoden lehtimajanjuhlaa, joka on samalla ICEJ:n 40-vuotisjuhla. Haluamme tämän vuoden lehtimajanjuhlan olevan kaikkein innostavin lehtimajanjuhla tähän mennessä!

Voit liittyä kansainvälisten juhlijoiden joukkoon 2.-8.10.2020 internetin välityksellä. Lehtimajanjuhla on tänä vuonna seitsemänpäiväinen ylistystapahtuma ja Israelin suurin kristillinen tapahtuma muuntautuu maailman suurimmaksi sukkot-juhlaksi. On aivan kuin olisit kanssamme täällä Jerusalemissa.

Nauti paikallisten israelilaisten ja kansainvälisten puhujien inspiroivista opetuksista sekä koskettavista ylistyshetkistä israelilaisten ja ulkomaisten ylistyksenjohtajien ja artistien johdolla. Sähköinen lehtimajanjuhlapaketti tulee lisäksi sisältämään kaikkien aikojen laajimman kattauksen seminaareja liittyen Israeliin, Raamatun profetioihin, kristilliseen sionismiin, lehtimajanjuhlaan, arkeologiaan, nuoria aikuisia kiinnostaviin aiheisiin jne.

Tämän vuoden lehtimajanjuhla lähetetään Jerusalemin ja Israelin upeista kohteista. Viemme sinut:

· Qasr al-Yahud – Jeesuksen kastepaikka Jordan-joella
· Puutarhahauta – ehtoollistilaisuus kansainvälisen uskovien perheen kanssa
· Huldan portaat – toisen temppelin virallinen sisäänkäynti Jerusalemissa
· Daavidin torni – näkymä Jaffa-portille, josta pääsee Vanhaankaupunkiin
· Knesset, Yad Vashem, Daavidin kaupunki, ja monia muita tärkeitä paikkoja Israelissa

Kaikki tämä ja paljon muuta sisältyy seitsemän päivän nettipassiin.

Siunauksin Siionista,

Tri Jürgen Bühler
ICEJ:n presidentti