Menu
 

Lehtimajanjuhla Jerusalemissa

Valmistakaa tie 2.-7.10.2020


Tiedote lehtimajanjuhlasta

Julkaistu 18.6.

Monet miettivät koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi, järjestääkö ICEJ tänä vuonna lehtimajanjuhlaa 2.-7.10.2020.

Koronaviruksen aiheuttamien suurien epävarmuuksien ja rajoitusten vuoksi ICEJ:n päätoimisto on pakotettu siirtämään lehtimajanjuhlan sähköiseen online-muotoon. Juhlat siis pidetään, mutta ilman fyysistä yleisöä, sillä Israelin viranomaiset eivät edelleenkään ole linjanneet tapahtumien sallittua yleisökapasiteettia 250:tä ylöspäin tai milloin turisteja saa alkaa virtaamaan maahan ja mistä maista. Tilanne on hankala kaikin puolin.

Rukoillaan yhdessä, että ihme voisi tapahtua. Jos Israel päättää avata ovensa turismille ja sallia yli 250 ihmisen tapahtumat, on päätoimistolla varauduttu tarjoamaan nopeimmille omatoimista pakettia, jolla olisi mahdollista osallistua juhlille. Infoamme paketista myöhemmin, mikäli se toteutuu. Rukoillaan, että edes tämä voisi toteutua elokuun puolella.

Arvostamme rukouksiasi ja odotamme innolla tämän vuoden lehtimajanjuhlaa.

”Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa. ”
Sakarja 14:16


Valmistakaa tie

Vuosittainen ICEJ:n järjestämä kristillinen lehtimajanjuhla Jerusalemissa on tuhansien suomalaisten kestosuosikki hengellisten juhlien joukossa. Lehtimajanjuhlaa vietetään Jerusalemissa syksyisin ja se on ilon juhla, jolloin juhlitaan Jumalan huolenpitoa, rakkautta ja Jumalan valtakunnan lopullista voittoa. 

Vuoden 2020 lehtimajanjuhlan teemana on 'Valmistakaa tie'. ICEJ perustettiin 40 vuotta sitten lehtimajanjuhlilla. Haluamme juhlia Jumalan uskollisuutta ja sitä, kuinka olemme saaneet olla osoittamassa kristillistä rakkautta israelilaisille näiden 40 vuoden aikana.

Juhlan seminaareissa ja iltatilaisuuksissa koettava voimakas Pyhän Hengen läsnäolo, mahtava ylistys ja vahva sanan julistus ravitsevat ja ilahduttavat tuhatpäistä juhlijajoukkoa vuodesta toiseen. Juhlille odotetaan vuosittain tuhansia kristittyjä lähes sadasta eri maasta.