Menu
 


Lehtimajanjuhlamatka

Täyden palvelun matka

Tiedote lehtimajanjuhlasta

Julkaistu 18.6.

Monet miettivät koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi, järjestääkö ICEJ tänä vuonna lehtimajanjuhlaa 2.-7.10.2020.

Koronaviruksen aiheuttamien suurien epävarmuuksien ja rajoitusten vuoksi ICEJ:n päätoimisto on pakotettu siirtämään lehtimajanjuhla sähköiseen online-muotoon. Juhlat siis pidetään, mutta ilman fyysistä yleisöä, sillä Israelin viranomaiset eivät edelleenkään ole linjanneet tapahtumien sallittua yleisökapasiteettia 250:tä ylöspäin tai milloin turisteja saa alkaa virtaamaan maahan ja mistä maista. Tilanne on hankala kaikin puolin.

Rukoillaan yhdessä, että ihme voisi tapahtua. Jos Israel päättää avata ovensa turismille ja sallia yli 250 ihmisen tapahtumat, on päätoimistolla varauduttu tarjoamaan nopeimmille omatoimista pakettia, jolla olisi mahdollista mennä juhlille. Infoamme paketista myöhemmin, mikäli se toteutuu. Rukoillaan, että edes tämä voisi toteutua elokuun puolella.

Arvostamme rukouksiasi ja odotamme innolla tämän vuoden lehtimajanjuhlaa.

”Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa. ”

Sakarja 14:16