Menu
 

Messiaaniset juutalaiset

ICEJ Suomen osasto on ottanut vuonna 2021 kaksi erityisprojektia Israelissa kokonaisuudessaan ”omistukseensa” alusta loppuun saakka: Peniel-päiväkodin leikkikentän nykyaikaistaminen ja syntymättömien lasten elämää tukeva Be'ad Chaim -keskuksen avustaminen. Tule mukaan siunaamaan messiaanisia veljiä ja sisariamme! Keräämme edelleen varoja Be'ad Chaim -keskukselle, vaikka olemmekin saavuttaneet projektien varainhankintatavoitteen. Lue lisää projekteista.


Messiaaniset seurakunnat ovat merkittäviä vaikuttajia Israelin yhteiskunnassa. Messiaanisten uskovien lukumäärä on Israelissa jo 30 000. Juutalainen kansa kokonaisuudessaan, sen lukuisissa muodoissaan, tarvitsee kristillistä lohdutusta.

Raamattu sanoo: "Tehkäämme hyvää kaikille, mutta varsinkin uskonveljille." ICEJ:n päätoimistossamme Jerusalemissa on seurakuntien yhdyshenkilö, joka pitää yhteyttä myös maassa oleviin messiaanisiin seurakuntiin. Näin pysymme jatkuvasti ajan tasalla siitä, mitä messiaanisissa seurakunnissa tapahtuu ja mitä tarpeita heillä on, ja voimme reagoida sen mukaisesti.

Messiaanisille juutalaisille annetuilla lahjoituksilla on tuettu muun muassa Ashdodissa sijaitsevaa Beit Hallel -seurakuntaa, jonka pastorina toimii Israel Pochtar. Seurakunta tekee humanitaarista työtä, auttaa entisen Neuvostoliiton alueelta tulleita juutalaisia ja kertoo heille evankeliumia Jeesuksesta, juutalaisten Messiaasta. He järjestävät myös raamatullisia kiertoajeluja, joilla alijan tehneet juutalaiset pääsevät omin silmin näkemään paikat, joista ovat lukeneet Raamatussa. Varoista on tuettu myös esimerkiksi Tiberiaksessa sijaitsevaa sijaitsevaa Peniel Fellowship -seurakuntaa, jonka pastorina toimii Daniel Yahav sekä Jerusalemissa sijaitsevaa messiaanisten juutalaisten Makor HaTikvah -koulua.


Viitenumero 9800 02209
Pankkiyhteystiedot