Menu
 

Tietosuojaseloste


Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön (ICEJ) Suomen osasto ry:n (0566020-0) tietosuojaseloste

Seloste päivitetty: 11.4.2018

Ullanlinnankatu 5 B 9, 00130 Helsinki

1. Henkilötietojen kerääminen ja käyttötarkoitus
Henkilötietoja kerätään ja käsitellään asiakassuhteen ja jäsenyyden hoitamiseksi. ICEJ noudattaa henkilötietolain 8 § käsitellessään henkilötietoja. 

1.1. Rekisteriseloste
Henkilötietojen käyttötarkoitus, rekisteripitäjän nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot ym. löytyvät kunkin rekisterin rekisteriselosteesta:

Asiakasrekisteri
Kiertuerekisteri
Matkarekisteri
Sähköisten palveluiden asiakasrekisteri

2. Tietoturva
2.1. Tarkastusoikeus 
Jokaisella on oikeus tarkistaa ICEJ:n reksistereihin tallennetut tietonsa. Pyynnön tulee olla henkilökohtainen ja se osoitetaan ICEJ:n toimistoon joko puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse. Pyynnössä tulee mainita nimi- ja osoitetiedot henkilön tunnistamiseksi.

2.2. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella on oikeus vaatia rekistereissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tulee osoittaa henkilökohtaisesti ICEJ:n toimistoon joko puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse. Pyynnössä tulee mainita nimi- ja osoitetiedot henkilön tunnistamiseksi.

2.3. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
ICEJ ei anna eikä käytä henkilötietoja suoramarkkinointiin, markkina- tai mielipidetutkimuksiin tai vastaaviin tarkoituksiin ilman henkilön lupaa.

3. Evästeiden käyttö
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle, kun hän vierailee sivustossa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden avulla voida suorittaa ohjelmia tai tallentaa viruksia käyttäjän tietokoneelle.

3.1. Google Analytics
Käytämme sivustollamme Google Analytics -evästeitä. Evästeet keräävät anonyymiä tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät sivustoamme, kuten sivun kävijämäärä sekä suosituin sisältö. Tietojen avulla parannamme sivuston käytettävyyttä.

Google Analyticsin käyttöehtojen mukaan Google ei yhdistä rekisteröityjen IP-osoitteita mihinkään muuhun Googlessa säilytettävään tietoon. Google Analyticsin evästeiden käytön voi estää lataamalla ja ottamalla käyttöön Google Analytics Opt-out Browser Add-on -vaihtoehdon.

3.2. Evästeiden poistaminen käytöstä
Lisätietoa evästeistä löydät www.allaboutcookies.org -sivustolta, josta löytyy myös ohje evästeiden poistamiseen koneelta. Evästeiden poistaminen voi vaikuttaa sivustomme toiminnallisuuteen.