Menu
 

Mosy Madugba

ICEJ:n Nigerian johtaja


Pastori, tri Mosy U. Madugba on Nigerian ICEJ:n kansallinen johtaja ja ICEJ:n koko Afrikan koordinaattori. Hän on Spiritual Life Outreachin kansainvälinen johtaja ja Minister’s Prayer Networkin kansainvälinen koordinaattori. Hän asuu vaimonsa Chinyere Gloria Madugban ja kolmen lapsensa kanssa Port Harcourtissa Etelä-Nigeriassa.

Mosy on perustanut Spiritual Life Outrechin, joka on kansainvälinen evankeliointi- ja lähetystyöjärjestö. Järjestö omistaa kaksi raamattuopistoa ja on lähettänyt lähetystyöntekijöitä Eurooppaan ja Afrikkaan.

Mosy Madugba on kirjoittanut kirjoja Jumalan apostolisesta ja profetaalisesta liikkeestä, johtajuudesta jne. Hän kiertää puhumassa yhdessä vaimonsa Glorian kanssa. Hän on opiskellut kirjanpitoa, kasvatustieteitä ja teologiaa. Mosy kuuluu Assemblies of God –seurakuntaan.

Mosy on toiminut kristillisenä johtajana vuodesta 1971 lähtien. Hän on yli 2000 hengellisen työntekijän pastori. Kyseiset työntekijät koostuvat pastoreista, apostoleista, profeetoista, opettajista ja evankelistoista ympäri maailman. Mosy on matkustanut paljon puhumassa, tekemässä lähetystyötä ja evankelioimassa. Hän toimii vuosittain konferenssi-isäntänä 25 000 hengelliselle työntekijälle kansainvälisissä ja kansallisissa rukous- ja johtajuuskonferensseissa. Hän keksi sanan ”rukousjäristys”, jota käytetään hänen konferensseissaan. Mosylla toimii voimakas profetian armolahja.

Mosy Madugban raamattukoulu USA:ssa kouluttaa naisia ja miehiä rukouksessa, evankelioinnissa ja hengellisessä sodankäynnissä. Hänen opetuksiaan sävyttää armo, parantuminen, ihmeet ja niissä tulee eläväksi Jumalan sana.

Hänen työnsä on koskettanut seminaareissa ja henkilökohtaisissa tapaamisissa useiden valtioiden päämiehiä, mukaan lukien Nigerian, Norsunluun rannikon, Liberian, Sierra Leonen, Israelin ja Gaanan presidentti, Australian pääministeri ja muita avainjohtajia useista maista.

Mosy Madugba vierailee seuraavissa seurakunnissa, mukana Kari O. Niemi:

  • su 4.9. klo 11.00 Helsingin Metodistiseurakunta, Punavuorenkatu 2
  • su 4.9. klo 19.00 Tampereen Metodistiseurakunta, Lapintie 4
  • ma 5.9. klo 18.00 Lahden Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1
  • ti 6.9. klo 18.00 Mikkelin helluntaiseurakunta, Porrassalmenkatu 57
  • ke 7.9. klo 18.00 Savonlinnan vapaaseurakunta, Olavinkatu 40
  • to 8.9. klo 18.30 Joensuun vapaaseurakunta, Kanervalatalo, Leinikkitie 1
  • pe 9.9. klo 19.00 Lieksan helluntaiseurakunta, Koski-Jaakon katu 71
  • la 10.9. klo 10.00, 14.00 ja 18.00 Kajaani, Seminaarin koulu, Seminaarinkatu 2, Israel -ja esirukouskonferenssi
  • su 11.9. klo 11.00 Kuopion vapaaseurakunta, Kemilänrinne 3