Menu
 

Nicole Yoder

Sosiaalisen avustustyön johtajaICEJ:n sosiaalinen avustustyö (ICEJ Aid) tekee työtä yhdessä Israelin sosiaalityöntekijöiden ja avustusjärjestöjen kanssa ja tarjoaa aineellista, taloudellista ja hengellistä tukea sitä tarvitseville. Monet yhteiset hankkeet ovat auttaneet rakentamaan siltoja etnisten ryhmien ja uskonnollisten yhteisöjen välille. ICEJ Aidin tavoite on olla kätemme ja jalkamme Israelissa ja kertoa kristittyjen rakkaudesta käytännössä.


ICEJ:n avustushankkeita on ympäri Israelia. Työn kautta on autettu tuhansia juutalaisia, arabeja, kristittyjä, muslimeja, romaneja, druuseja, etiopialaisia ja beduiineja. Hankkeet ovat sisältäneet muun muassa ruokaa, hammashuoltoa, tietokonelahjoituksia, huonekaluja, vaatteita, ambulanssin, lääkintäklinikan, leikkivälineitä lapsille, opetusluokkia, pommisuojia ja paljon muuta.


Tärkeitä kohteitamme Israelissa ovat myös esim. holokaustista selvinneiden vanhusten auttaminen sekä terrorismin uhrien ja heidän perheidensä avustaminen. Suomen vierailullaan Yhdysvalloista kotoisin oleva Nicole Yoder kertoo ICEJ:n avustustyöstä Israelin eri kansanryhmien parissa. Hän on asunut maassa noin parikymmentä vuotta, ja palvellut yli kymmenen vuotta ICEJ:n sosiaalisella osastolla. Nicole Yoderilla on laaja kontaktiverkosto Israelin sosiaaliviranomaisiin ja avustusjärjestöihin kautta maan. Hän tuntee Israelin arjen erityiset haasteet.


Tervetuloa kuulemaan ensi käden tietoa siitä, mitä ICEJ:n rakkauden työ käytännössä on. Nicole vierailee seuraavissa seurakunnissa, kiertueella mukana Johanna Manner (su-ti + su) sekä Ulla ja Kaarlo Järvilehto (ke-la):


  • su 26.3. klo 16.00 Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, Helsinki
  • ma 27.3. klo 19.00 Taavetin helluntaiseurakunta, Tainantie 3
  • ti 28.3. klo 19.00 Mäntyharjun helluntaiseurakunta, Pyhävedentie 3
  • ke 29.3. klo 18.00 Pieksämäen vapaaseurakunta, Koulukatu 12
  • to 30.3. klo 18.00 Missio Church Jyväskylä, Rajakatu 20
  • la 1.4. klo 17.00 Valkeakosken vapaaseurakunta, Kirjaskatu 26
  • su 2.4. klo 18.00 Järvenpään helluntaiseurakunta, Valtuustonkatu 5