Menu
 

Nuoret aikuiset / Arise

Nuorten aikuisten Arise-työ rohkaisee nuoria seisomaan Israelin rinnalla

 
Arise on ICEJ:n nuorten työtä. Haluamme rohkaista nuoria elämään täysillä Jumalalle ja opettaa heille Israelin merkityksestä heidän elämässään.

Kansainvälistä Arise-työtä johtaa suomalainen Jani Salokangas. Suomessa työssä ovat  mukana myös Sarita ja Benjamin Hokkanen.

Arise-työn kautta:

Kerromme nuorille aikuisille Jumalan Israelin kanssa tekemästä ikuisesta liitosta, sekä Hänen lunastussuunnitelmistaan tälle kansalle.

Osallistumme aktiivisesti siihen, mitä Jumala tekee ja sitoudumme tehtäväämme tässä ainutlaatuisessa historiallisessa ajassa, jossa nyt elämme.

Järjestämme nuorille aikuisille mahdollisuuksia osallistua ICEJ:n erilaisiin käytännönläheisiin ja toiminnallisiin ohjelmiin ja tapahtumiin sekä Israelissa että eri puolilla maailmaa.Tutustu nuorten Arise-työhön Facebookissa:

Kansainväliset ARISE-työn nettisivut:Tutustu ARISE NOW -lehteen

ICEJ:n nuorten aikuisten Arise-työ on lanseerannut näppärän uuden nettilehden nimeltä ARISE NOW. Lehti on suunnattu kristityille nuorille aikuisille – tulevalle sukupolvelle, joka haluaa tukea Israelia. Värikäs ja uudenlainen julkaisu painottaa Jeesuksen lähellä elämisen sekä Israelin rinnalla seisomisen tärkeyttä. Arise Now antaa innostavia näkökulmia koko maahan kattaen kulttuurin, viihteen, politiikan, urheilun ja Raamatun. 

Tutustu lehteen netissä: http://issuu.com/icej
Arise-illat Suomessa:

Tulevia Arise-nuorteniltoja voit seurata tästä.