Menu
 

Julkaisut

Kristittyjen tiedottaminen


ICEJ:n julkaisut


ICEJ on sitoutunut opettamaan seurakuntaa maailmanlaajuisesti. Haluamme varmistaa, että kristityt saavat totuudenmukaista tietoa Israelista ja Lähi-idän tapahtumista.

Tutustu pääjulkaisuumme, Sana Jerusalemista –lehteen. Voit myös tutustua englanninkielisiin palveluihimme ja tilata uutispalvelun, äänihartauksia, podcasteja tai vaikkapa opetusmateriaaleja Israelista. Tutustu nuorten AriseNow -nettilehteen. Tuoreimmat uutiset on saatavilla englanninkielellä sähköpostin lisäksi myös Android- ja iPhone -puhelimien kautta.Sana Jerusalemista

Ilmainen kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä suomenkielinen lehtemme sisältää artikkeleita ICEJ:n sosiaalisen avustustyön projekteista, tapahtumista ja tukikampanjoista. Lehti sisältää myös syvällistä Raamatun opetusta, uutisia ja erikoisraportteja, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevia näkökulmia nykypäivän Israelin ainutlaatuiseen kutsuun, kamppailuun, saavutuksiin ja historiaan.

Tilaa suomenkielinen lehti tästäICEJ-raportit

ICEJ:n sähköpostitse lähetetyt raportit sisältävät englanninkielisiä uutisia ja tietoa projekteista, ilmoituksia tapahtumista, rukousaiheita, äänikirjeitä ja hartauksia, jotka auttavat sinua kasvamaan Herrassa, lisäämään ymmärrystäsi Israelista ja syventämään yhteyttäsi Jerusalemiin.

Tilaa englanninkielinen raportti tästäICEJ-uutispalvelu

ICEJ News on ICEJ:n Jerusalemin päätoimiston toimittajien kokoama englanninkielinen uutiskirje, joka on paras ja luotettavin tapa saada ajankohtaisista tietoa Israelin ja Lähi-idän tapahtumista. Uutiskirje lähetetään sähköpostitse jokaisena arkipäivänä. Ilmaisella uutispalvelullamme on 12 vuoden kokemus ajankohtaisen, tasapainoisen tiedon välittämisestä koskien alueen uusimpia tapahtumia.

Tilaa englanninkielinen uutispalvelu tästä


AriseNow: ICEJ Next Generation Newsletter

Englanninkielinen AriseNow –uutiskirje, jota julkaistaan neljännesvuosittain Jerusalemista, on paras tapa nuorisopastoreille ja nuorille aikuisille pitää yllä yhteys Israeliin. Uutiskirje sisältää pohdintoja, vapaaehtoistyömahdollisuuksia sekä matkustusinfoa. Kirje on ilmainen ja sen kautta voit oppia lisää Jumalan tarkoituksista nykysukupolvea varten.

Lue AriseNow -lehteä

Viimeisimmät uutiset Israelista kämmenesi ulottuvilla

Tutustu viimeisimpiin Israelia ja Lähi-itää koskeviin uutisiin ilmaiseksi suoraan Jerusalemista ICEJ News App –palvelun kautta. Saat englanninkieliset uutiset suoraan omaan iPhone- tai Android -puhelimeesi.

ICEJ News App –palvelu sisältää uutisotsikoita Israelista, näkökulmia ajankohtaisista tapahtumista, videoita sekä viikottaisia podcasteja ICEJ:n Frontpage Jerusalem –radio-ohjelmasta.

Linkistä löydät QR-koodin tai etsi “ICEJ News” iTunes Apple Storesta tai Android Marketista.