Menu
 

Kotisairaanhoito

Jerusalemissa hollantilaissyntyisen Corrie van Maanenin johdolla toimiva hoitajaryhmä antaa perushoitoa ja fyysistä apua vanhuksille ja erityisesti maahanmuuttajille. Työssä otetaan huomioon vanhusten sosiaaliset, henkiset ja hengelliset tarpeensa.

Antamamme avun ansiosta monet iäkkäinä maahan muuttaneet venäjänjuutalaiset, jotka tarvitsevat apua kroonisissa sairauksissa, pystyvät asumaan pitempään kotona omaistensa kanssa, eikä heitä tarvitse siirtää laitoksiin.

Kotisairaanhoitotyö toteuttaa hyvin käytännöllisesti ICEJ:n kutsua: ”Lohduttakaa kansaani.” Työn perusajatus on rohkaista usein yksinäisiä ihmisiä heidän jokapäiväisten huoliensa keskellä. Heidän saamansa apu ja vain se, että joku antaa heille aikaansa, saa heidät tuntemaan itsensä arvokkaiksi ja tärkeiksi. Monille hoitajien vierailut ovat viikon kohokohtia. Työ ei ole helppoa, mutta sitä tehdään ilolla. Kun Herra tuo sokeita ja rampoja takaisin omaan maahansa (Jeremia 31:8), Hän haluaa myös pitää heistä huolta. Erikoisesti juutalaiset juhlapyhät ja syntymäpäivät tarjoavat hyviä mahdollisuuksia osoittaa huolenpitoa ja Kristuksen rakkautta ihmisille. Monissa kodeissa kotisairaanhoitajamme ovat ainoat vieraat.

Viitenumero 9800 02115
Pankkiyhteystiedot