Menu
 

Tule osaksi työtämme

Paavali kirjoittaa Tiitukselle: ”Oppikoot meikäläisetkin, tarpeen vaatiessa, harjoittamaan hyviä tekoja, etteivät jäisi hedelmättömiksi.” Edellä Paavali osoittaa, että hyvät tekomme ovat se siemen, joka tuottaa hedelmää tulevaisuudessa. Ja hyvillä teoilla viitataan tietenkin toisten ihmisten auttamiseen, tavalla taikka toisella. Jeesus opetti Vuorisaarnan kuulijoita ja tietysti myös meitä: ”Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän isäänne, joka on taivaissa.” Kun teemme hyviä tekoja, poistamme ahdingossa olevien ihmisten puutteita, saatamme heidät ylistämään taivaallista Isää ja tuotamme Jeesuksen toivomaa hyvää hedelmää, josta tulemme myöskin itse osallisiksi. Paavali kirjoitti galatalaisille: ”Ja kun hyvää teemme, älkäämme lannistuko, sillä me saamme ajan tullen niittää, jos emme väsy. Sen tähden, kun meillä vielä aikaa on, tehkäämme hyvää kaikille, mutta varsinkin uskonveljille.”

Se hyvä, mitä Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön toimesta on jo vuosikymmenien ajan kylvetty, on tuottanut hyvää hedelmää. Kristillisen suurlähetystön vaikutuksesta kristittyjen ja juutalaisten väliset suhteet ovat parantuneet, noin 120 000 juutalaista on avustettu asettumaan Israeliin ja ICEJ:n kansallisia osastoja on perustettu noin 90 valtioon; vain jotakin mainitakseni. Ja tämän kaiken me olemme tehneet yhdessä. Tätä en voi liikaa alleviivata.


Kutsumme sinut olemaan osa työtämme ja antamaan meidän olla jalkasi ja kätesi Israelissa. Sinun lahjasi ansiosta voimme muuttaa monien ihmisten elämän Pyhässä maassa. Kun luet ICEJ:n Suomen osaston ystäväkirjettä, joka toinen kuukausi ilmestyvää Sana Jerusalemista -lehteä tai kuuntelet kahdesti viikossa lähettävää Sana Jerusalemista -ohjelmaa Radio Dein taajuuksilla tiistaisin ja sunnuntaisin klo 17.25, voit iloita yhdessä meidän kanssamme. Jumalan avulla me olemme tehneet tämän kaiken yhdessä. Eikä Hän tule koskaan unohtamaan sinun hyviä tekojasi. Jumalan sanan lupausten mukaisesti tuotat hedelmää, josta pääset itsekin osalliseksi. Kiitos, että olet osa kristillisen suurlähetystön työtä. Olemme sinun suurlähetystösi Jerusalemissa. Me muutamme maailmaa yhdessä. Jumalan avulla. Kiitos Sinulle!


Kari O. Niemi
Toiminnanjohtaja
ICEJ Suomi