Menu
 

Ukrainasta Israeliin

     23.11.2017 | uutiset

Vasily Abramovich on kotoisin Kamenkasta, Ukrainasta ja hän muutti äskettäin Israeliin.

Elämä ukrainalaisessa kylässä oli melko erilaista Israeliin verrattuna. Kylässä ei ollut mitään tekemistä, eikä työtä ja kaikki halusivat muuttaa kylästä kaupunkiin. Niinpä Vasilykin päätti muuttaa läheiseen kaupunkiin. Elämä ei kuitenkaan ollut helppoa sielläkään, koska hänen täytyi maksaa vuokra ja kaikki elämiseen liittyvät kustannukset yksin. Noihin aikoihin Vasilyn sisko, joka teki alijan 17 vuotta sitten, soitti Vasilylle ja pyysi tätä muuttamaan Israeliin. Tuossa vaiheessa Vasily päätti kääntää uuden sivun elämässään.

”Minulla on suuret odotukset tulevaisuudelle. Israel on teknologian ja lääketieteen huippumaa, ja siellä on yhtäläiset mahdollisuudet jokaiselle, joka haluaa työskennellä. Odotan innolla sitä, että saan asua yhdessä siskoni kanssa kauniissa Natanian kaupungissa.”

ICEJ:n työntekijä oli saattamassa Vasilya lentokentälle Ukrainassa ja hänet lähetettiin matkaan halausten ja siunausten kera. Kun tuli hyvästien aika, Vasily kätteli työntekijäämme ja sanoi: ”Kiitos sinulle ja ICEJ:lle kaikesta avustanne ja taloudellisesta tuestanne. Nyt minulla on mahdollisuus aloittaa uusi elämä Luvatussa maassa.”