Menu
 

UNESCON päätöslauselmaa vastustetaan

     2016 | uutiset

Kansainvälinen kristittyjen lainsäätäjien järjestö, The Israel Allies Foundation, jossa ICEJ on ollut aktiivisesti mukana, julkaisi hiljattain lausunnon, jossa se kritisoi UNESCON päätöslauselmaa, joka kieltää juutalaisten ja kristittyjen siteet Jerusalemin Temppelivuoreen. Lausunto toi lisää painoarvoa päätöslauselman kumoamiseksi. Painoarvoa lisää entisestään se, että Italia on ilmoittanut vastustavansa asiaa tulevissa YK:n foorumeissa ja yrittävänsä vakuuttaa muita Euroopan maita toimimaan samoin.

”Tämä havainnollistaa sen, että sisäiset suhteet ja ymmärtäminen eivät ole pelkästään mahdollisia, vaan myös tarpeellisia. Meidän täytyy jatkaa yhteistyötä ja toistemme tukemista”, sanoi juutalaisen maailmankongressin johtaja Jon Lauder Jerusalem Post -lehdelle. ”Tämä konferenssi, joka pidettiin Israelin pääkaupungissa, on tärkeä merkki siitä, että Israel ei ole yksin. Juutalaisilla on vahvoja kristittyjä liittolaisia parlamenteissa sekä hallituksissa ympäri maailmaa, ja me voimme luottaa heihin.”


”On hyvin tärkeää, että Israelilla on näitä liittolaisia, koska vihollisia on niin paljon”, Lauder sanoi. ”Israel ja juutalainen kansa tietävät, että emme ole yksin tässä maailmassa. Kristityt tietävät, että kunnioitamme heidän hengellistä yhteyttään Israeliin, ja että me olemme heidän kumppaninsa aina. Jaamme yhteiset arvot ja yhteisen kohtalon, eikä meidän tule pelätä puhua ja työskennellä yhdessä paremman maailman puolesta.”