Menu
 

Väkivaltaisuudet lisäävät jännitteitä Gazan rajalla

     9.8.2018 | uutiset

Israelin ja Gazan välisellä raja-alueella tapahtui jälleen paljon viime viikonlopun aikana, kun Hamasin hallinnoimalta Gazan alueelta lähetettiin kymmeniä tulipommeja sisältäviä leijoja ja ilmapalloja Israelin puolelle. Lisäksi suuret mielenosoitukset Gazan puolella aiheuttivat kahden mielenosoittajan kuoleman ja useita muita haavoittui. Mielenosoittajat kantoivat suurta banneria, jossa luki: ”Jerusalemin marttyyri Muhammed Yousef”, jolla viitattiin viime viikolla surmattuun terroristiin, joka hyökkäsi raivon vallassa kolmen israelilaisen kimppuun puukon kanssa tappaen yhden ja haavoittaen kahta muuta Jerusalemin esikaupunkialueella Adamissa.

Myös Samarian alueella asuvat palestiinalaiset ovat ottaneet mallia gazalaisten tulileijoista ja niitä on lähetetty ainakin Beersebaan ja Samarian lähialueille.

Sinun kaltaisillasi kristityillä on merkittävä rooli Israelin turvaamisessa ja vahvistamisessa. Sinun tuellasi israelilaiset voivat sammuttaa maastopaloja liikuteltavilla sammutusvaunuilla ja juosta turvaan pommisuojiin, kun taivaalta lähestyvät vaarat uhkaavat. Sinä voit auttaa israelilaisia puolustamaan itseään tuhoavia maastopaloja vastaan sekä suojella heitä tappavilta raketeilta.

Viite: 9800 01323
Tilinumero: FI29 5092 0920 2944 34