Menu
 

Voimme vaikuttaa Israelin hyväksi

     2017 | uutiset

Kristityn maailman tulisi rohkeasti asettua juutalaisen kansan ja Israelin rinnalle, ei pelkästään rukoilemalla, vaan tarttumalla toimeen, sanoi European Coalition for Israel (ECI) suomalainen johtaja Tomas Sandell. ”Kun teemme kotiläksymme, eli tunnemme historian ja argumentit, ihmiset kuuntelevat meitä ja voimme vaikuttaa asioihin.”

ECI:n motto on: rukoile, kouluta, puolusta. Järjestö perustettiin Brysselissä vuonna 2003 ja sen päätehtävänä on luoda läheisempiä suhteita ja ymmärrystä Israelin ja EU:n välille, taistella antisemitismiä vastaan Euroopassa ja tukea Israelin oikeutta olemassaoloonsa juutalaisena valtiona. 

”Jos perustasi ei ole oikeanlainen, etkä tunne historiallisia totuuksia tai laillisia argumentteja, päädyt aina väärälle puolelle”, Sandell sanoi. ”Herra voi antaa voiton monien kautta, mutta hän voi antaa sen aivan samalla tavalla myös muutaman ihmisen kautta. Ei ole kyse siitä, että tanssimme ympäriinsä ja heilutamme lippua. Voimme saada aikaan muutosta ainoastaan silloin, kun sitoudumme ja uskallamme astua leijonan luolaan.”

Lähde: The Jerusalem Post 15.3.2017