Menu
 

Yhdyshenkilötoiminta


ICEJ Suomen osastolla on ympäri Suomea noin 50 yhdyshenkilöä, jotka toimivat muun muassa tilaisuuksien järjestäjinä, majoittajina, muusikkoina, tulkkeina ja kahvituksissa.

Yhteystiedot:
Ollessasi kiinnostunut yhdyshenkilötoiminnasta voit ottaa yhteyttä yhdyshenkilökoordinaattori Vesa Liljamoon lähettämällä hänelle sähköpostia osoitteeseen vesa.liljamo(at)gmail.com

Yhdyshenkilökoordinaattori Vesa LiljamoVesa Liljamo on toiminut ICEJ Suomen osaston yhdyshenkilökoordinaattorina syksystä 2018 lähtien.

Vesa ja hänen vaimonsa Tarja ovat olleet pitkään aktiivisia kotiseurakuntansa Israel- ja juutalaistyössä. Vesa sai ensikosketuksen ICEJ:n työhön toimiessaan 1990-luvun YK-joukoissa lääkintämiehen tehtävissä. ICEJ:n asia tuli lähemmäksi hänen sydäntään, kun ICEJ:n julistystyöntekijä Tuija Valtanen ehdotti hänelle yhdyshenkilötoimintaan mukaan lähtemistä. Vesa onkin toiminut siitä lähtien Oulun seudun yhdyshenkilönä. 

Vesa on ollut monella tavalla mukana ICEJ:n työssä. Hän on muun muassa toiminut vapaaehtoisena fysioterapeuttina holokaustiselviytyjien Haifa-kodilla Israelissa, osallistunut Israelissa ICEJ:n Envision-konferessiin sekä lehtimajanjuhlaan, toiminut Oulun seudulla järjestetyn holokaustinäyttelyn työryhmän puheenjohtajana, juossut Jerusalem-maratonin neljästi sekä auttanut tilaisuuksien järjestämisessä kotimaassa.

Yhdyshenkilökoordinaattorina Vesan sydämellä on hakea uusia toimintatapoja ICEJ:n yhdyshenkilötoimintaan, synnyttää yhteistyötä yli alueellisten rajojen, innostaa nuorta sukupolvea mukaan Israel-työhön sekä edesauttaa sitä, että yhdyshenkilöt olisivat toinen toistensa tukena. 


Musiikkikoordinaattori Linda Laukkonen

Linda Laukkonen on toiminut ICEJ:n tapahtumien musiikkikoordinaattorina kesästä 2016 alkaen. Linda on kokkolalainen ylistyksenjohtaja ja toimii työnsä puolesta sosiaaliohjaajana sairaalassa naapurikunnassa. Linda on palvellut kymmenen vuoden ajan ylistystiimissä ICEJ:n lehtimajanjuhlilla Jerusalemissa. Lisäksi hän johtaa ylistystiimejä kotiseurakunnassaan sekä on palvellut Suomessa useiden Israel-iltojen musiikkivastuissa. Raamattukeskeinen, profeetallinen ylistys on lähellä Lindan sydäntä. Hän jakaa puolisonsa Markuksen kanssa yhteisen näyn viedä Jumalan valtakuntaa eteenpäin esirukouksin.

- Jumala yllätti minut täysin, kun tutustuin heprealaiseen ylistysmusiikkiin kevättalvena vuonna 2006. Olin erään ystävän luona yötä, joka siunaa Israelia vahvasti ja aamulla, kun hän oli poissa kotoa, kuuntelin hänen hankkimiaan messiaanisia CD-levyjä. Lopulta itkin Jumalan läsnäolossa, en saanut laulettua mukana, vaan aloin tanssimaan musiikin tahdissa ja sain pilkahduksen siitä, kuka Jumala on Israelin Jumalana ja näin ollen jumalankuva laajeni. Kuka olisi arvannut, että tuon kevättalven jälkeen olisin jo seuraavana syksynä 2006 ensimmäistä kertaa palvelemassa lehtimajanjuhlilla Jerusalemissa. Siitä alkoi minun "ylistyskouluni". Opin, että olipa kieli mikä tahansa, niin YLISTYS ja PALVONTA yhdessä Jumalan lasten kanssa vie ykseyteen. Lehtimajanjuhlilla kokoonnutaan Jumalan Sanan ääreen sekä ylistämään ja palvomaan Häntä. Kuulemme myös, mitä Hänen lapsilleen kuuluu ympäri maailmaa ja yhdymme samaan rukousrintamaan Israelin ja koko maailman puolesta aina maan ääriin saakka. "Pyydä minulta, niin saat kansat perinnöksesi, ja maan ääriin ulottuu sinun valtasi" (Ps. 2:8).

Musiikkikoordinaattorina Lindan visio on tuoda sekä tuttuja että uusia lauluja repertuaariin. Tavoitteena on päästä ylistyksessä kaikkein pyhimpään ja viipyä Herran läsnäolossa.

- Kyse ei ole itse lauluista tai laulamisesta vaan sydämen ylistyksestä Herralle. Koko luomakunta ylistää Herraa, miksi emme me. Psalmi 103 on itse asiassa käsky: "Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä hänen pyhää nimeään." Ilo Herrassa on väkevyytemme ja Herra on aina kiitoksemme arvoinen, oli olosuhteet mitkä tahansa, niin Jumala on aina hyvä! Nyt on aika nostaa riemuhuuto Herralle, sillä elämme Herran riemuvuotta!