Menu
 

Henkilökunta

ICEJ Suomen osaston henkilökunta

Ulla Järvilehto

Emeritapuheenjohtaja


ICEJ:n Suomen osaston perustamisesta lähtien vuodesta 1984 aina maaliskuuhun 2008 saakka puheenjohtajana toimi tohtori Ulla Järvilehto. Rakastettu ja laajalti suurta kunnioitusta nauttiva ja arvostettu emeritapuheenjohtaja on pitkän ja hedelmällisen työrupeaman jälkeen jättänyt johtovastuun, mutta ei suinkaan kutsumustaan Herrassa.

Ulla Järvilehto on sydämensä myötätunnolla ja rakkaudella tehnyt palvelustyötään Israelin ja juutalaisen kansan parhaaksi, ja jatkaa sitä omien voimavarojensa mukaan sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hänen kokemuksensa ja viisautensa, sekä taitava Raamatun käsittelynsä yhdistyneenä valtavaan tietomäärään Israelin historiasta ja nykypäivän tapahtumista on edelleen käytettävissä.

Ulla Järvilehto kiertää edelleen sekä puhujavieraana että tulkkina tilaisuuksissa ja on mukana Exodus-työssä.

Juha Ketola

Puheenjohtaja
Juha Ketola on ollut kokoaikaisessa julistustyössä evankelistana ja pastorina vuodesta 1985 lähtien. Hän on valmistunut Lontoon Kensington Temple -raamattuinstituutista ja on sekä Suomen että Kanadan (Pentecostal Assemblies of Canada) helluntaiseurakuntien valtuuttama julistaja. Hän on toiminut kiertävänä saarnaajana sekä pastorina mm. Seinäjoen helluntaiseurakunnassa sekä Thunder Bayn helluntaiseurakunnassa Kanadassa.

ICEJ:n työyhteydessä hän on ollut vuodesta 1996 Jerusalemin lehtimajanjuhlilta saakka ja hän toimii tällä hetkellä Suomen osaston puheenjohtajana. Juha työskenteli ICEJ:n kansainvälisenä johtajana Jerusalemin toimistolla viiden vuoden ajan.

Pastori Juha Ketolan innostavaa julistusta on kuultu yli 30 maassa ympäri maailmaa – Suomessa, useissa Euroopan maissa sekä Aasian, Afrikan ja Amerikan mantereilla.

Juha asuu vaimonsa Katin kanssa Suomessa ja heillä on kolme lasta ja kolme lastenlasta.


Kari O. Niemi

Toiminnanjohtaja


Kari O. Niemi, kasvatustieteiden maisteri, on ollut ICEJ:n vaikutuspiirissä jo usean vuoden ajan ja toimii tällä hetkellä Suomen osaston toiminnanjohtajana 1.8.2013 alkaen. Hän on tullut tunnetuksi lukiessaan Ikuisia kertomuksia Taivas TV7:llä.

Hallinnollisten vastuiden lisäksi Kari O. Niemi kiertää puhujana ICEJ:n ja seurakuntien yhteisissä tilaisuuksissa. Hänen sydämellään on innostaa koko Kristuksen ruumista, myös nuoria ja keski-ikäisiä, siunaamaan Israelia.

Kari O. Niemi on Sana Jerusalemista -lehden päätoimittaja ja vastaa myös samannimisestä viikoittaisesta radio-ohjelmasta Radio Deissä. Kotona Nokialla Kari-isän pitävät vauhdissa kouluikäiset pojat Joonatan ja Oliver.

Lähetä sähköposti

+358 50 501 0007

Nina Aronen

Toimittaja


Nina Aronen on toiminut ICEJ:n Suomen osaston toimittajana elokuun 2016 alusta. Hänen vastuullaan ovat ennen kaikkea kaksi kertaa viikossa Radio Deillä kuultavat Sana Jerusalemista -ohjelmat. Nina on työskennellyt useita vuosia media-alalla, tehden kristillisiä radio- ja televisio-ohjelmia, sekä kirjoittanut lehtiin. Israel, Jumalan omaisuuskansa ja niihin liittyvät aiheet ovat olleet Ninan kutsumuksena jo nuoruusvuosina. Ensimmäisen kerran Nina oli lehtimajanjuhlilla vuonna 1996. Myöhemmin hän myös asui ja opiskeli Israelissa.

Nina rakastaa suuria ja pieniä tarinoita, radiota, kahvin tuoksua ja luonnon värejä, mutta ennen kaikkea Israelin Pyhää. Toimittajana hän haluaa olla tuomassa totuudenmukaista tietoa Israelia koskevissa kysymyksissä. ”Jos unohdan sinut, Jerusalem, unohda sinä minun oikea käteni. Tarttukoon kieleni kitalakeeni, ellen sinua muista, ellen pidä Jerusalemia ylimpänä ilonani.” Ps. 137:5-6

Lähetä sähköposti

+358 50 599 2003

Sarita Hokkanen

Tapahtumakoordinaattori


Sarita on toiminut ICEJ:n Suomen osaston tapahtumakoordinaattorina ja johdon assistenttina elokuusta 2013 alkaen. Sarita on opiskellut kaupallista alaa Ruotsissa ja hänellä on kokemusta sekä johdon assistenttina toimimisesta että tapahtumakoordinoinnista. Hän on ollut aiemmin päävastuussa nuorisotapahtuman järjestämisestä.

Nuoresta iästään huolimatta Israel on ollut lähelllä Saritan sydäntä jo monta vuotta. Sarita haluaa erityisesti nähdä, että nuoret oppivat ymmärtämään ja siunaamaan Israelia. Sarita on ollut Raamattukodissa Israelissa vapaahehtoisena yhden kesän ajan. Sarita on naimisssa ja asuu Helsingissä.
 
Voit ottaa yhteyttä Saritaan halutessanne seurakuntaanne puhujavieraaksi Juha Ketolan, Ulla Järvilehdon, Kari O. Niemen, Tuija Valtasen, Jani Salokankaan tai jonkun ulkomaalaisista puhujavieraistamme.

Lähetä sähköposti

+358 40 724 7422

Helvi Mikkonen-Makolin

Toimistopäällikkö

Helvi on työskennellyt ICEJ:n toimistossa vuodesta 2001 lähtien. Välillä hän toimi Kylväjän työyhteydessä Israelissa parin vuoden ajan. Hänen tehtäviinsä kuuluvat talousasiat, henkilöstöasiat ym. toimistotehtävät. Helvi on toimiston vastuuhenkilö.

Helvi on asunut Israelissa yli kymmenen vuoden ajan ja toiminut mm. suomalaisturistien matkaoppaana. Hänen sydämellään on erityisesti druusit, joka on on yksi vähemmistökansa Israelissa.

Lähetä sähköposti

+358 40 035 7683

Jani Salokangas

Arise-johtajaRohkea kansainvälinen puhuja ja innostava ajattelija Jani on Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön (ICEJ) maailmanlaajuisen Arise-työn johtaja, jossa nuoret ympäri maailmaa varustetaan kohtamaan elämän haasteita ja seisomaan Jumalan sanan takana.

Jani Salokangas on syntynyt lähetysperheeseen Paysandussa, Uruguayssa, missä hän asui 12-vuotiaaksi asti. Jani ja hänen vaimonsa Laura ovat toteuttaneet kutsumustaan jo Australiassa, Tansaniassa ja Israelissa. Heidän kansainvälinen kutsu on johdattanut heidät mielenkiintoisiin tehtäviin ja koskettanut ihmisiä monissa eri maan osissa.

Vuonna 2011 Jani sai kutsun ICEJ:n toimistosta Jerusalemista saapua nuorten aikuisten maailmanlaajuisen Arise-työn johtajaksi. Jani ja Laura muuttivat kahden tyttärensä kanssa Jerusalemiin vuoden 2012 alussa. Jani on perheineen Suomi-jaksolla tällä hetkellä.


Lähetä sähköposti

+358 45 642 3533
+972 52 437 0055

Annika Rissanen

Toimistoassistentti

Annika Rissanen aloitti ICEJ Suomen osaston toimistoassistenttina heinäkuussa 2014. Aikaisemmin Annika työskenteli Fida Internationalin palveluksessa ja hoiti siellä humanitaariseen apuun ja kehitysyhteistyöhön liittyviä tehtäviä. Annikalla on tradenomin tutkinto.

Annika toimii ICEJ:n Suomen osaston toimistoassistenttina. Annikan työtehtäviin kuuluu mm. käännöstöiden tekeminen sekä Sana Jerusalemista –lehden toimitussihteerin tehtävät.

Israel on ollut Annikan sydämellä siitä saakka, kun hän tuli uskoon reilu kymmenen vuotta sitten. Annika haluaisi, että erityisesti nuoret aikuiset oppisivat ymmärtämään Israelin merkityksen Jumalan suunnitelmassa.

Lähetä sähköposti

+358 40 740 6166

Tuija Valtanen

JulistustyöntekijäEvankelista Tuija Valtanen Kajaanista on toiminut ICEJ:n Suomen osaston julistustyöntekijänä tammikuusta 2012 lähtien.

Tuija Valtanen on palvellut Paltamon ja Kajaanin helluntaiseurakuntia monissa eri tehtävissä mm. nuorisotyössä ja evankelistana. Hän kokee kutsumuksenaan julistaa evankeliumia ja innostaa ihmisiä Pyhän Hengen voimassa olemaan Herran käytössä omien armoitustensa mukaan.

Tuijan tilaisuuksien teemana on "Nouse, ole kirkas!" (Jes. 60:1).

Tuijaan saat yhteyden toimistohenkilökuntamme kautta.

Tutustu Tuijan kiertueohjelmaan tästä.

Lähetä sähköposti