Menu
 

Liity jäseneksi

Sana Jerusalemista -lehti ja ystäväkirje lähetetään automaattisesti jäsenille. Valitsethan myös alla olevan ruudun:

 Haluan liittyä jäseneksi ICEJ Suomen osastoon, jäsenmaksu 35 €/vuosi/henkilö *Tule osaksi maailmanlaajuista perhettä. Liity ICEJ:n jäseneksi.

 

Vuonna 1980 perustetun Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön päätoimisto ja sen henkilökunta on pysynyt Jerusalemissa jo kymmenien vuosien ajan sikäläisten olosuhteiden vaihteluista riippumatta. Jerusalemista työ on laajentunut jo lähes kaikkialle maailmaan, kansallisia osastoja on perustettu noin 90 ja kristillisen suurlähetystön vaikutus ulottuu jo lähes 180 valtioon. Työn todellisia tukipilareita ovat USA:n, Saksan, Norjan sekä Suomen kansalliset osastot.

 

Suomen kansan Israelille ja juutalaiselle kansalle osoittama tuki on aivan poikkeuksellista Euroopassa. Tämä näkyy luonnollisesti myös kristillisen suurlähetystön Suomen osaston ystävien lukumäärässä; lähetämme Israel-aiheista informaatiota yli 14 000 osoitteeseen. Tämä on omalta osaltaan osoitus hyvin toimivasta yhteistyöstä tekijöiden ja työn tukijoiden kesken. Olemme hyvin kiitollisia jokaisesta työmme ystävästä. On innoittavaa muuttaa maailmaa yhdessä. 

 

Viranomaisnäkökulmasta johtuen toivon jokaisen työmme ystävän liittyvän kristillisen suurlähetystön Suomen osaston jäseneksi. Osan antamastasi tuesta voisit antaa jäsenmaksun muodossa. Vuosittainen jäsenmaksu on vain 35 euroa, jonka myötä pääset osalliseksi jäseneduista. Sana Jerusalemista –lehtemme vapautuu arvonlisäverosta saatuamme toimintamme piiriin riittävästi jäseniä. Tämän muutoksen myötä voimme kohdentaa entistä enemmän varoja Israeliin. Jäseneksi pääset olemalla yhteydessä kristillisen suurlähetystön Suomen osaston toimistoon.Kari O. Niemi

Toiminnanjohtaja

ICEJ Suomi