Menu
 

Yhdyshenkilötoiminta


ICEJ:n Suomen osastolla on yli 50 yhdyshenkilöä ympäri Suomea, jotka toimivat mm. tilaisuuksien järjestäjinä, majoittajina, muusikkoina, tulkkeina ja kahvituksissa.

Yhteystiedot:
Ollessasi kiinnostunut yhdyshenkilötoiminnasta voit ottaa yhteyttä tapahtumakoordinaattori Sarita Hokkaseen, puh. 040 724 7422 ja sähköposti icej (at) icej.fi tai yhdyshenkilökoordinaattori Seija Sarkkiseen lähettämällä hänelle sähköpostia osoitteseen seija.sarkkinen (at) pp.nic.fi

Seija Sarkkinen


Seija Sarkkinen on toiminut ICEJ:n uutena yhdyshenkilökoordinaattorina kesästä 2016 alkaen.

Seija liittyi ICEJ:n jäseneksi vuonna 1986 ja hän on toiminut vuodesta 2007 alkaen ICEJ:n yhdyshenkilönä Varsinais-Suomessa. Monet ovat saattaneet nähdä Seijan ICEJ:n lehtimajanjuhlilla Jerusalemissa vapaaehtoistyössä Home Care/Aliyah -pisteellä. Vuosi 2016 on hänen 9. kertansa juhlilla. Toiset ovat nähneet hänet Suomessa ICEJ:n erilaisissa tilaisuuksissa esittelypöydän takana.

Seija haluaa olla rohkaisemassa jokaista omalla paikallaan ja kokee tärkeäksi rakentaa yhteyttä läpi Suomen uskoen, että sama hengellinen sanoma voi saavuttaa jokaisen aina Jerusalemista Nuorgamiin saakka. Vaikka työ on laaja, Jumala on viisaus ja voimamme kuten Nehemia 4:19-20 sanoo.


Linda Laukkonen

Linda Laukkonen on toiminut ICEJ:n tapahtumien musiikkikoordinaattorina kesästä 2016 alkaen. Linda on kokkolalainen ylistyksenjohtaja ja toimii työnsä puolesta sosiaaliohjaajana sairaalassa naapurikunnassa. Linda on palvellut kymmenen vuoden ajan ylistystiimissä ICEJ:n lehtimajanjuhlilla Jerusalemissa. Lisäksi hän johtaa ylistystiimejä kotiseurakunnassaan sekä on palvellut Suomessa useiden Israel-iltojen musiikkivastuissa. Raamattukeskeinen, profeetallinen ylistys on lähellä Lindan sydäntä. Hän jakaa puolisonsa Markuksen kanssa yhteisen näyn viedä Jumalan valtakuntaa eteenpäin esirukouksin.

- Jumala yllätti minut täysin, kun tutustuin heprealaiseen ylistysmusiikkiin kevättalvena vuonna 2006. Olin erään ystävän luona yötä, joka siunaa Israelia vahvasti ja aamulla, kun hän oli poissa kotoa, kuuntelin hänen hankkimiaan messiaanisia CD-levyjä. Lopulta itkin Jumalan läsnäolossa, en saanut laulettua mukana, vaan aloin tanssimaan musiikin tahdissa ja sain pilkahduksen siitä, kuka Jumala on Israelin Jumalana ja näin ollen jumalankuva laajeni. Kuka olisi arvannut, että tuon kevättalven jälkeen olisin jo seuraavana syksynä 2006 ensimmäistä kertaa palvelemassa lehtimajanjuhlilla Jerusalemissa. Siitä alkoi minun "ylistyskouluni". Opin, että olipa kieli mikä tahansa, niin YLISTYS ja PALVONTA yhdessä Jumalan lasten kanssa vie ykseyteen. Lehtimajanjuhlilla kokoonnutaan Jumalan Sanan ääreen sekä ylistämään ja palvomaan Häntä. Kuulemme myös, mitä Hänen lapsilleen kuuluu ympäri maailmaa ja yhdymme samaan rukousrintamaan Israelin ja koko maailman puolesta aina maan ääriin saakka. "Pyydä minulta, niin saat kansat perinnöksesi, ja maan ääriin ulottuu sinun valtasi" (Ps. 2:8).

Musiikkikoordinaattorina Lindan visio on tuoda sekä tuttuja että uusia lauluja repertuaariin. Tavoitteena on päästä ylistyksessä kaikkein pyhimpään ja viipyä Herran läsnäolossa.

- Kyse ei ole itse lauluista tai laulamisesta vaan sydämen ylistyksestä Herralle. Koko luomakunta ylistää Herraa, miksi emme me. Psalmi 103 on itse asiassa käsky: "Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä hänen pyhää nimeään." Ilo Herrassa on väkevyytemme ja Herra on aina kiitoksemme arvoinen, oli olosuhteet mitkä tahansa, niin Jumala on aina hyvä! Nyt on aika nostaa riemuhuuto Herralle, sillä elämme Herran riemuvuotta!